e-Račun u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Razno Ostalo e-Račun u Hrvatskoj

Pred zagrebačkim poduzetnicima Zagrebačka banka je održala prezentaciju na temu e-Računa. Izmjene i dopune Pravilnika o porezu na dodanu vrijednost, koje se primjenjuju od kolovoza prošle godine, donijele su važnu novost vezanu uz izdavanje i primanje računa u elektroničkom obliku: e-Račun njima je u potpunosti izjednačen s papirnatim računom.

U prvih pola godine od primjene Pravilnika, broj zainteresiranih za e-Račun kontinuirano se povećava – broj korisnika e-Računa uvećao se deset puta – tako da je ovu uslugu do sada ugovorilo više od 400 korisnika, istaknula je specijalistica za razvoj proizvoda i prodaje Zagrebačke banke Slavenka Došen koja je održala prezentaciju o tome kako se korištenjem e-Računa može jednostavnije, brže i isplativije poslovati.

Prezadovoljna sam korištenjem e računa u Zagrebačkoj banci. Za sada nemam nikakvih loših komentara, nadam se da se u buduće neću razočarati jer koliko god da mi je odlično koristiti se time, skeptična sam prema tome kao i vjerojatno većina građana, ali pogodnosti koje dobivam za sada vode. [emo_smijesak]

New Report

Close