Dubrovčani nezadovoljni jer gosti s kruzera premalo troše

Naslovnica Forum Komentari članaka Dubrovčani nezadovoljni jer gosti s kruzera premalo troše

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A sta da rade kad vide cijenu jedna kave na stradunu.. Skontaju da je sve skupo i samo setaju..

Dubrovčani moraju shvatiti, da je samo krsterenje i plaćanje
izleta / pristajanje u raznim hradovima ili odredištima / trošak,
te da se skidaš s pasošem a najmanji problem ti treba , da te prilikom ukrcaja
pretresaju ili carine robu koju doneseš na brod…

Ono što sam ja uvijek kupovala na iskrcavanjima, su bili SUVENIRI .
Piće ili hrana – nikad….jer ti se ne tegli ništa na brod, a
pića i hrane na brodoviva takvog tipa , ima i previše…

Osim organiziranog obilaska na nekoliko jezika, gosti najviše kupje
neku sitnicu za uspomenu ….
Po osobi iskrcaji su oko 30-40 EURA minimalno dnevno- ovisno o destinacijama… Ako ideš obiteljski ..i platiš neko piće, mali ručak / niti to ti ne treba jer imaš na brodu svega..jedino ako djeca pile…/

ZNači, Dubrovčani mogu zaraditi na ulaznicama, suvenirima,
piću ili hrani ….i TO JE TO. Nema više.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kakva ponuda takva i potrošnja. Na kruzeru dobiju kavu, duplo finiju, duplo jeftiniju, a drvene čaplje više ne prolaze jer ste protjerali sve rome koji su ih izrađivali. Ponuda vam je koma. Raznovrsnija je ponuda u mojemu kvartu u Zagrebu, nego u Dubrovniku. Ne možete sve svoditi na birtije, restorane i klapsko zavijanje. Gdfje je kvalitetna domaća moda s normalnim cijenama i ostale stvari koje zanimaju te goste. Mogli bi jednom zaviriti na ruzer i vidjeti što im tamo sve nude.

Dubrovnik je u posljednih 2-3 godine propao u kontekstu ponude, zanimljivosti i sadržaja! Treći dan u DU niti jedan turist nema što raditi! Trebalibi se ugledati u Split jer prošlo je doba neinventivnog plandovanja sa visokim cijenama! A druga Andru da ne spominjemo….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

bio sam dva puta na kruzeru i znam kako to funkcionira. ljudi prvenstveno bukiraju izlete,znači kad izadješ u napulju te sačeka 50 likova koji ti nude taksi da te vozaju di hoćeš i za koju cijenu hoćeš.najbolji su otvreni busevi jer rade krugove pa se možeš skinuti i ukrcati uvijek.

treba im dobri dućani sa primjerice dresovima dinama i hajduka,repke, sitni suveniri ili uspomene na grad. ipak najviše na iskrcaju zarađuju kruzeri jer prodaju iste iznete duplo više. plus dubrovnik treba imati barem 20 muzeja.iskrcaš se u la speziji .dosadan obalni grad ali ima pomorski muzej da se smrzneš.

što se tiče pića i hrane,nakon kruzera moraš na dijetu jer ti je svega preko glave tako da ugostitelji osim pića na kojoj fora lokaciji neće profitirati.

a mi koji smo najača zemlja u europi po broju turista po glavi stanovnika imamo problem jer im ne znamo ništa prodati-uvaliti.u turskoj ti uvalju sok od naranče za euro ili smokvu za euro.kod nas samo šipci profitiraju sa sljadoledom i bakljavama.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

nekada su morali izlaziti na more da bi ih opljačkali, danas im sami dolaze na kopno da ih pljačkaju, opet nisu zadovoljni, eto što je ljudska pohlepa

Zadnji put za boravka u DU bio je neki požar iznad ceste. Ekipa Dubrovčana njih (cca 20-30) su zamišljeno satima gledali požar i pitali kad će doći “neki vatrogasci iz Slavonije da to gase”. Nitko se nije ni mrdnuo da bi telefon okrenuo. Uglavnom “za požare su zadužena DVD koja to besplatno gase, mi se ne moramo za to brinuti” tip spike prevladava u glavama ekipe.
Na Stradunu pitah prodavača zašto je kava toliko skupa, ne brine li se tko će mu sljedeći put doći? Odgovor je: “Meni je bitno da ga jedanput oderem i ne brinem se hoće li ponovno doći”.

Isto ti je Andy i sa policijom. Dok su dobrovački policajci na godišnjem,
ili rentaju apartmane…naša policija dolazi raditi na more..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close