Državnim službenicima ocjene od jedan do pet i plaća prema učinku

Naslovnica Forum Komentari članaka Državnim službenicima ocjene od jedan do pet i plaća prema učinku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Predlažem ocjenu saborskih zastupnika. Po tome većina ne dobiva prolaznu ocjenu pa prema tome neka vrate isplaćenu a nezarađenu plaću. Martina je puna ideja i teorije a kad je bilo vrjeme da pokaže praktično znanje pala je.

dalićka pojma nema! ocjenjivanje od 1-5 odavno postoji kao i kazne u vidu smanjenja plaća za loše ocijenjene službenike! …ja naprotiv predlažem da se uvede ocjenjivanje zastupnika od strane građana i vezano uz to smanjenje njihovih enormnih plaća za nerad! oni žive kao svete krave koje nitko ne smije dirati! također da se svake godine 10% najlošijih zastupnika isključi iz sabora i da ih zamijene sljedeći na listama! također da se uvede mogućnost opoziva zastupnika ako birači iz njegove/njene izborne jedinice smatraju da ih loše zastupaju! time bi zastupnici bili više odgovorniji biračima, a manje svojoj partiji i njenom šefu!!!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Pa otkrila je toplu vodu.
Po nedavno objavljenim statistikama, u državi je 8 (slovima osam) službenika dobilo ocjenu 1, a 95% ih ima ocjenu 5 ili 4.
Što bi se onda tu moglo promijeniti?

uopće ne kužim, zašto ocjene do 5, sasvim dovoljno za državne službenike bi bilo od 1-2

Zapravo, odlična ideja ali samo pod uvjetom da ih ocjenjuju građani! Moglo bi se provoditi recimo putem web anketa ili putem obrazaca koji bi se ispunjavali na licu mjesta nakon pružene “usluge” tj. legalizirane otimačine novca. Ali genijalka sigurno nije tako mislila.


Pa otkrila je toplu vodu.
Po nedavno objavljenim statistikama, u državi je 8 (slovima osam) službenika dobilo ocjenu 1, a 95% ih ima ocjenu 5 ili 4.
Što bi se onda tu moglo promijeniti?

Naravno. A da tako nešto slučajno i uvedu svi ti odlikaši bi još počeli dobivati “zaslužena” unaprjeđenja i povišice, a net efekt bi na kraju bio taj da bi uhljebi i paraziti još bolje živjeli na legaliziranoj pljački i otimačini običnog puka.

New Report

Close