Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Država očekuje investiciju od 300 do 400 milijuna kuna te sigurno tisuću radnih mjesta
Pretraživanje
Dionička društva
Vezano za hotele "Hrvatska" i "Maestral" te Češku vilu na Visu, koji se godinama već pokušavaju prodati, izvijestio je da je za Češku vilu završen natječaj, dobivena je jednu ponuda na 32 milijuna kuna i slijedi prijedlog Vlade da se ona prihvati.
Živac 4.5.2006.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Težak defekt sustava znači nikom ništa. Alibi da tako i ostane.
Ovaj se razbacuje milijardama ulaganja koje bi valjda privatni investitori trebali uložiti. Hvali se da je napravio nešto što je trebalo biti napravljeno prije 20 godina. Koliki je oportunitetni trošak njihovog ne činjenja svo to vrijeme?

viewer 28.1.2012.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
-

Ovo što on navodi, je trebala napraviti Agencija državne imovine, kaja je MORALA zaživjeti s nastajanjem države. Kad pogledam samo vojne, devastirane, lokacije oko Malog Lošinja, koje već skoro 30 godina propadaju, a moglo su generirati na stotine radnih mjesta, prihode državi i mirovinskim i zdrastvenim fondovima.. Politički aparatčici bez kompetencija i znanja su više uništili ovu zemlju, nego sami rat.