Dr. Propast: Preuranjena mirovina za eurozonu?

Naslovnica Forum Komentari članaka Dr. Propast: Preuranjena mirovina za eurozonu?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koliko ga pa ovaj sere… stvarno extrapolira misao unedogled!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Eurozona može izdržati koliko hoće. Samo raja više ne može izdržati bankarske krvopije. Kad im pukne filme, tada će i eurozona pasti. Ne čudi vijest da je Njemačka dozvolila upotrebu vojske u izvarednim situacijama. Zna se što će biti.
patriotpokret

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Dobro sad već svi znamo da je ovaj lik svu ušteđevinu uložio na propast Europe ali nažalost ipak će prije puknuti njegova kvazidemokracija. Europa je ipak kolijevka civilizacije i ovi kvazinobelovci bi to trebali znati.

Ne znam zasto bi se Euro zona raspala? Dollar bi kao trebao ostati stabilan sa svim problemima koje imaju tamo? Sve sto EU treba uciniti je reformirati sustav socijalnih naknada i na taj nacin se moze odspustiti ogroman potencijal. Uz to se Unija mora voditi vise prema Fedearciji s jednim ministarstvom financija i jednim federalim porezom, kao u USA te jedinstvenim nacinom trosenja novca, onda ce se zona izbalansirati. Glavni problem danas je razlika u produktivnosti izmedju juga i sjevera i odnos trosenja prema onome sto se proizvede. To bi se izbalansiralo jedinstvenom politikom na razini euro zone i onda vise bi bilo disbalance-a. Ne znam zasto ovaj stalno ponavlja da ce se euro zona raspasti. Vec dvije godine to ponavlja, a ja bas ne vidim da se to i dogodilo niti da ce se to dogoditi u neko skoro vrijeme u buducnosti. Situacija cak i s Grckom je danas bolja nego prije godinu dana.

Sad kada su USD dionice narasle na svoje stare razine treba kupovati Evropske
po diskont cijeni naravno
Nema li boljeg naćina od sijanja panike o propasti Evrope
Isti taj gospon je tvrdio da ce amerika propasti ..a gle dionice im lete u nebo…

Sad treba cijedit Evropu kupit sve sto valja u petinu cijene pa se onda smijat budalaama
to j njihova politika cjela ova a kriza u EU je itekako potpomognuta i napuhana iz krugova koji su vec opljackali Ameriku i ostatak svijeta

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close