Dok se Agrokor raspadao, Ivica Todorić slao milijune u Dubai

Naslovnica Forum Komentari članaka Dok se Agrokor raspadao, Ivica Todorić slao milijune u Dubai

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kriminal ne opravdava kriminal. Hoće li pripadnici grupe Borg i Ivica Todorić završiti u zatvoru? Ili će se blatiti IT a Borgovcima nitko ništa?

Borgovci su male muhe u odnosu na ovog velikog smrada.

ZSE = burekdžinica

Konstrukcija o računu u Dubaiju je, ustvari, voda!

Informacije o navodnim tajnim transakcijama koje pompozno “ otkriva” jedan tjednik, a prenosi dio medija, potpuna su izmišljotina i zla konstrukcija koja nema nikakve veze sa stvarnošću. Transakcija koja se spominje u tom naručenom iskonstruiranom tekstu je najlegitimnija poslovna transakcija prema ugovoru za kupnju izvora i postrojenja za proizvodnju vode Costella u Sloveniji. Prodavatelj je kupcu, našoj švicarskoj tvrtki, odredio odredišni račun za uplatu i to u Dubaiju. Za sve postoji valjana dokumentacija, ugovor i ostala popratna dokumentacija.

Ovom je investicijom Agrokor (jer Costella se trebala spojiti s Jamnicom ), postao apsolutni lider u proizvodnji vode u ovom dijelu Europe. Nikada, baš nikada nisam iz Agrokora otuđio niti jedan jedini euro! Potpuno je jasno da Borg ne miruje, da znaju da se klupko kriminala u potpunosti odmotava i žele da budemo svi isti! E, nismo pajdaši iz Borga i Vlade! Za svih sto ugovora o kupnji tvrtki koje je Agrokor kroz 40 godina stjecao jamčim da je sve 100% čisto što je, uostalom lako provjerljivo.

Ovaj sramotni, tko zna koji po redu, sramotni i Agrokorovim novcem plaćen pokušaj moje diskreditacije, još je jedna konstrukcija koja neće proći! I to iz jednostavnog razloga jer je teška i sramotna laž!

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Lako cemo mi sa Todoricem i Borgovcima, a sto cemo sa nasom ili nasim vladama koje su to sve skupa stitile i pomagale ??? A i dalje se radi po istim sistemima … 🙁

New Report

Close