dobro došli u delbojev kutak za prave investitore

Naslovnica Forum Razno Komentari blogova dobro došli u delbojev kutak za prave investitore

inače, ovdje su također poželjne i analize pojedinih dionica, s naglaskom na nelikvidne koje će nam donijeti najveću zaradu idućih par godina u novom ciklusu rasta i to od par tisuća posto.

...povijest se ponavlja...

Živijo delboy! To je ono kaj tudi mene zanima. Volim čitati tvoja mišljenja i kako se braniš od napada. Samo naprijed!

hvala metka. ja volim kad me napadaju pod uvjetom da je to duhovito. ako su glupi, onda se naživciram a to nije dobro jer onda pišem svašta i budem, kao i uvijek, cenzuriran. puno postova sam napisao, ali je objavljeno jedva 60% jer mi moderatori ne dopuštaju da se izražavam slobodno. puno je informacija iskorišteno od strane njih, a vi to niste uspjeli pročitati. da jeste, sada biste bili bogatiji. eto, zato je otvoren ovaj blog u kojem je sve dopušteno pa tako i kritiziranje mene uz uvrede. znam dobro da se kritizira samo najbolje i najljepše i zato sam zadovoljan tim bijednim kritikama koje mi upućuju sitne duše i bijednici kakvih svijet nije vidio. dok oni krizitiraju, ja se kupam u svojem bazenu s pogledom na kvarner, a to ih najviše boli. boli ih što nisu dovoljno bogati da bi si priuštili svoj vlastiti stav pa se priklanjaju većini, koja je UVIJEK u krivu. uskoro će valentinovo pa me možda moji "fanovi" razvesele kakvom bombonijerom ili čokoladom ili kakvom sočnijom uvredom jer znam da uvijek mogu bolje.

...povijest se ponavlja...

Upravu si što se tiće cencure, kritika i drukanja..na forumu je toga previše. Teško je doći do pravih informacija i iskrenih stavova za šta i služi forum. Pratio sam što pišeš na forumu i to izgleda iskreno ( vjerujem da je). Ako sam dobro primjetio imamo i zajdničkog faforita (TISAK), mada si mi malo prentuzijastican u vezi njega. Ako može malo necenzuriranog argumentiranja? Moze i na privat.
Uzivaj Delboy !

lp,


Upravu si što se tiće cencure, kritika i drukanja..na forumu je toga previše. Teško je doći do pravih informacija i iskrenih stavova za šta i služi forum. Pratio sam što pišeš na forumu i to izgleda iskreno ( vjerujem da je). Ako sam dobro primjetio imamo i zajdničkog faforita (TISAK), mada si mi malo prentuzijastican u vezi njega. Ako može malo necenzuriranog argumentiranja? Moze i na privat.
Uzivaj Delboy !

lp,


ste pratili kaj mene,kak ja pisem?????????????????????????????
pofuk

Bravo Delboj

Čitam te već dugo i pročito sam te skroz. [thumbsup]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

vidim ekipica se okuplja u ovom mondenom okupljalištu za brutalno iskrene investitore iz regiona i šire. ima nas od svakuda, a ponajviše iz hrvatske. evo, danas sam prodao đakovštinu i zaradio neke sitne pare nakon dugo dugo vremena i opet se radujem kao da su milioni a ne iljade. brutalno me cenzuriraju na forumu tako da ne mogu doći do izražaja a imam jako kvalitetne informacije koje ću ovdje podijeliti sa vama. ako vas zanima kakva kvalitetna nelikvidna dionica koju je tržište jako srušilo a koja će eksplodirati kroz koji mjesec ili godinu, pitajte pa ću vam nakon što istražim napisati što znam. ja nisam nikad entuzijastičan nego ja znam što će uslijediti, a u sebi imam i nekakvi kliker koji mi kaže što treba kupiti. ne morate vjerovati, ali svaki put kad mi se upalio kliker, ta dionica je eksplodirala (recimo kliker mi je rekao da kupim janaf na 1000 kuna, a dan kasnije je krenuo stampedo i sad je janaf 3000 kuna). već neko vrijeme mi kliker govori da se treba kupovati dvije dionice od kojih jednu imam a drugu nemam pa ne znam što da radim. slušati kliker ili čitati izvješća i ostalo sranje koje se ionako lažira prema potrebi?

...povijest se ponavlja...

evo ovih je dana započela liburnijska serenada. naime na pomolu je dogovor SNHO i države oko sporazuma o prijenosu dionica natrag na snholding. treba prenijeti preko 50% dionica što implicira ponudu od strane SNHO-a prema dioničarima. budući da su stekli dionice prvotno po cijenama preko 5800 kuna, biti će interesantno čekati ponudu odnosno gledati kad će market spoznati da kupnjom LRH-dionice imate premiju od preko 200% na kupovnu cijenu. Ja im dajem par mjeseci…

...povijest se ponavlja...

krokodile care, daje neki insajd, ljubi te učo .
šta da kupi, šta???

Poticaji prosvjetarima i seljacima, a ne Todoriću!!!!!!!!!!!


krokodile care, daje neki insajd, ljubi te učo .
šta da kupi, šta???

Iako se trenutno bavim LRH-om, mislim da je best buy na srednji rok definitivno JDKM. Fima je počela čistiti polako, pazeći da se trguje svakog dana tako da kroz neko vrijeme možemo očekivati izlazak iz posebnog režima trgovina kada će se intenzivirati trgovina i do tada već treba , po mom mišljenju, biti prilično natrpan jadrankamenom. uz to, Hypo čisti svoje papire u klagenfurtu i tko zna što će pronaći o JDKM-u čiji je direktor bio brat od truskallera. ujedno, JDKM ima založno pravo na dionicama hotela novi, dok Hypo ima zalog na dionicama JDKM-a u vlasništvu orbis holdinga i ostalih povezanih društava, tako se barem pisalo nedavno. dakle, rasplet je i ovdje na obzoru, iako ne tako skoro, ali kad priča bude gotova, neće biti više jeftinih dionica. u tom je caka. svi koji kupuju u vrijeme krize postat će jako bogati, a ostali će kupiti od njih na vrhuncu. znamo i to da je bila ponuda iz italije za jdkm 800 kn po dionici i da je glatko odbijena. znači, to vrijedi puno više.

...povijest se ponavlja...

nešto se opasno počelo kuhati na LRH-u. treba biti na oprezu i izdržati do targeta od 6000 kuna. ispod ne valja prodati niti u slučaju teške bolesti.

...povijest se ponavlja...

Na niviju 2000 ali je to BUY ali HOLD?


Na niviju 2000 ali je to BUY ali HOLD?

Teško je to trenutno procjeniti, ali rekao bih da je najbolje čekati na bid-u uz povremena skidanja većih naloga s ask-a, i naravno onda HOLD do kraja priče tj. do kraja privatizacije koja tek što nije riješena. Nakon objave nagodbe RH-SNHO, cijena će odmah u par sati skočiti u blokadu , a nakon blokade na iznad 4000 kuna i tamo će tavoriti nekih par mjeseci dok se ne objavi ponuda koja mora biti iznad 5800 kuna. dakle, čak i tada će biti prostora za sigurnu zaradu, a po meni je zarada sada gotovo sigurna. ako i ne bude ničega, cijena od 2000 kuna kakva je sada je sasvim fer cijena, dapače debelo ispod cijene, koliko ovo realno vrijedi. treba biti strpljiv i čekati. ja imam vremena , a hoću i velik prinos. ispod 5800 ne dajem nikako, a možda i kasnije ostanem dioničar nakon što ga preuzme SNHO. tek onda će to vrijediti više od 1500 eura po dionici.

...povijest se ponavlja...

odličan blog del

http://kucilooro.webs.com/apps/blog/show/3542835-treca-faza-secular-bear-market-a-

Uglavnom čvrsti asseti.........i nešto kartušine za razbibrigu

New Report

Close