Direktor HEP-a Ivica Martinek podnio ostavku zbog namještanja posla

Naslovnica Forum Komentari članaka Direktor HEP-a Ivica Martinek podnio ostavku zbog namještanja posla

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Banda HNSovska, najgora od svih stranaka u Hrvatskoj, a još k tome jugofilna i filokomunistička…

Kupujmo hrvatsko!

HNS-ovi kadrovi, redom sve sitni i beznačajni aparatčici, s golemim egom

Ovo nije ništa novo, otkrivate toplu vodu. Mislim da je vrijeme da se kaže “car je gol”. Imamo nezaposlenu djecu koja uzaludno pišu molbe na sva moguća ministarstva, državne službe i ostale tvrtke. Model zapošljavanje je isti. Nezaposleni jadnici koji nemaju ni babu, ni strica, dobivaju hrpu materijala koju moraju NAUČITI za eliminacijski test. Onaj za koga je raspisan natječaj dobiva RJEŠENJA plus na usmenom djelu testa maksimalni broj bodova, a bodovanje usmenog je kao umjetnički dojam… ZATO dajte već izglasajte u Saboru da se ne mora ići na natječaj ako zapošljavate svoju djecu, svoje rodjake, svoje stranačke ljude ili čovjeka koji već tu radi… Olakšat ćete djeci muke za koju ta mjesta nisu rezervirana, neće trošiti vrijeme na uzaludno učenje Zakona koje niti sami državni službenici ne poznaju, nećete im dati lažnu nadu, mi roditelji nećemo imati uzaludnih troškova…BIT ĆEMO VAM ZAHVALNI!!! Neće biti pompoznih oglasa kao što je neki dan objavljen za Ministarstvo financija, stvaraju dojam kako posla ima za sve… Imat ćemo realniju sliku društva. Pripisivati ovakav način zapošljavanje bilo kojoj stranci je licemjerno. Pa to je i za očekivati da svaka stranka zaposli svoje, ali dajte onda to napravite legalno, a ne da sada jedan čovjek daje ostavku, a tisuću drugih sjedi na svojim mjestima, a isto su napravili xy puta. Tu uključujem i zapošljavanja koje kakvih kurtizana u privatnom sektoru ispred pametnih koji su se školovali da bi radili i svojim radom zarađivali, a ne životarili uz roditelje ili napuštali “Lijepu Našu”. Da li je to moralno i po zakonu? U svakoj stranci postoje sposobni i podobni, pa neka vladajuća stranka bira…. I opet jadni branitelj objekt…Čudno zar ne?
POČNITE ZAPOŠLJAVATI, BILO KAKO, OČISTITE SLUŽBE od ljudi koje je pregazilo vrijeme… Donose se zakoni kojima profitne tvrtke mogu otpuštat tzv tehnološke viškove, i otpuštaju ljude koji do mirovine moraju raditi još 2 desetljeća, a u državnim službama držite oprostite na izrazu gerijatriju koja ne bi u mirovinu niti sa 65 godina starosti….

naša država ima uspostavljen sistem, da u državnim službama i firmama djeca naslijeđuju radna mjesta roditelje, ako ništa barem se zapošljavaju u istim tvrtkama, uhljebarina je nasljedna

Nakon Kradana imamo Kradoljaka!
Hrvatskoj Nepotrebna Stranka je nakupina mafijaša i antidržavnih elemenata!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

A ovo su talenti ima bit iz kvote bivseg ministra Prdoljaka.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close