Forum
Naslovnica Forum Ostalo Dinamo pobjeđuje ili...
Dinamo ne prolazi budite ljudi relani, niti Hajduk, niti Slaven Belupo.
Nakon onakvih blagorečeno jadnih i bijednih izdanja Hajduka, napaljensoti Slavena Belupa i gluposti jednog igrača Dinama sve mi se čini da će i dalje Europa biti bez naših predstavnika, a i bolje je jer nas i takvi sramote tamo.
Pokušaji Dinama za ulazak u Ligu prvaka jesu pohvalni, no prodaja 2 ključnih igrača i ne dovođenje niti jednog kvalitetnog dovoljno govori o ‘ ambijcijama’ kluba.

Prljava Rijeko, šugavi grade Pobit ću ti pola Armade. Ale ale… He, he, he, he, he Vjeko, nije moja pjesma, majke mi!
Kako je moguće da moderator pusti ovakavpost,zašto se dozvoljava vrijeđanje Riječana!?Seronju -autora texta neću koment. ……….Vezano za tekmu teška utakmica pogotovo ako za Werder zaigraju kompletni(u zadnjoj su im nedostajala čak sedmorica!!!)Realno 1:1,za dušu 3:1 za DINAMO
POKRET OTPORA

S.Baracuda: " Prljava Rijeko, šugavi grade Pobit ću ti pola Armade. Ale ale… He, he, he, he, he Vjeko, nije moja pjesma, majke mi! " Kako je moguće da moderator pusti ovakavpost,zašto se dozvoljava vrijeđanje Riječana!?Seronju -autora texta neću koment.
E, moj Alfone!
Da samo znaš koliko griješiš….
La vita e bella!