Croatia osiguranje: U slučaju Coninga bili smo profesionalni i stručni

Naslovnica Forum Komentari članaka Croatia osiguranje: U slučaju Coninga bili smo profesionalni i stručni

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…hm sve po zakonu… sve u redu…
Nek institucije rade svoj posao…..

A mislili smo da je došao kraj ovakvom ponašanju 🙁

Meni je drago da je Čačić…ispljuskao novinare , a sad je to učinilo i Croatia osiguranje…..
CO je užasno strog u davanju kredita, govorim iz osobnog iskustva.
Dosta je novinarskih političkih plaćenika !

p.s. Čačić je bio jedini političar koji je u maloj Općini koja je dobila sredstva iz Ministarstva – izvršio KONTROLU
utrošenih sredstava- ja sam bila odgovorna osoba.Ostali- ni blizu nisu došli , a bome lova je išla po političkoj
liniji po cijeloj Hrvatskoj za kojekakve investicije.
Ostavite ga na miru!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Zanima me dali ja kao fizička osoba koja ima redovna primanja mogu dignuti kredit od Croatia osigurana, kolika je kamata koji su uvjeti za kredit.

Molio bi sve koji imaju informacije o postupku neka mi pomognu, bio bih jako zahvalan…

Srdačan pozdrav.
Vaš Ko Ko De [pray]

Ako ne odobre tebi kao fizičkoj osobi, može meni kao pravnoj? Pošaljem podatke na pp


Nisam našao prikladnu temu za ovo, pa evo ovdje.
"Uspon Radimira Čačića"
Vaš link

.

CROATIA osiguranje od početka ove godine građanima nudi osiguranje od nemogućnosti otplate kredita u slučaju smrti, bolovanja i otkaza. Najširi model obuhvaća smrt kao posljedicu nesretnog slučaja ili bolesti, privremenu potpunu nesposobnost za rad (bolovanje) i gubitak posla.

Osiguranje se nudi u suradnji s najvećim hrvatskim bankama – Zagrebačkom i Privrednom – za kupnju motornih vozila i nenamjenske gotovinske kredite. Osiguranje otplate kredita je dobrovoljno i ugovara se za nenamjenske gotovinske i auto kredite do maksimalnog iznosa od 26.000 eura i rok otplate kredita do sedam godina.

Za prosječni kredit od 10.000 eura i rok otplate od sedam godina, korisnik se može osigurati od nemogućnosti vraćanja kredita uz mjesečnu premiju od 9 eura ili oko 60 kuna mjesečno. U slučaju smrti kao posljedice nesretnog slučaja ili bolesti, CROATIA osiguranje pokriva puni iznos nedospjele glavnice. Kod privremene potpune nesposobnosti za rad, pokriće se odnosi na do 12 mjesečnih anuiteta kredita za svaki pojedinačni slučaj bolovanja, a maksimalno dva puta (24 rate) za vrijeme trajanja otplate kredita. Kod nemogućnosti plaćanja kredita zbog otkaza, osiguranje pokriva šest mjesečnih rata kredita, a maksimalno tri puta (18 rata) u roku trajanja osiguranja.

Uz navedenu suradnju s bankama, CROATIA osiguranje ovu je uslugu ponudila i klijentima Porsche Mobilitia. Besplatno osiguranje za kupce automobila vrijedi za cijelo vrijeme trajanja kredita do maksimalnog iznosa od 25.000 eura i rok otplate do sedam godina. Osiguranje pokriva šest mjesečnih anuiteta/rata kredita, maksimalno dva puta za vrijeme trajanja kredita i to za oba rizika – nezaposlenost i bolovanje.

Hrvatska i svjetska istraživanja pokazuju da oko 42 posto zaposlenih smatra da bi u slučaju nepredviđenih okolnosti financijski s vlastitom ušteđevinom izdržalo jedva do tri mjeseca, a samo njih 17 posto misli da bi se nekako snašli na rok do 6 mjeseci. CROATIA osiguranje novom je ponudom pružila odgovor na recesijske probleme građana i pokazala da je svojim osiguranicima uvijek spremna ponuditi maksimalnu zaštitu.

Ovo je osiguranje a on je dobio kredit, shvaćaš u čemu je razlika? Nek je on dobio, ali da li moja tvrtka može dobiti isti kredit po istim uvjetima? Da napomenem, plaća se uredno isplaćuje, ne znam jel to uvjet? pozz

New Report

Close