Češki milijarder s 11 milijuna eura otvara frontu HT-u

Naslovnica Forum Komentari članaka Češki milijarder s 11 milijuna eura otvara frontu HT-u

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Česi se bore za svoje dioničare, za razliku od fond menagera Mirovinaca kojim je cilj bio isključivo osobna naknada u NO. Odluka Vlade da ne smiju biti više u NO je pravična.


Česi se bore za svoje dioničare, za razliku od fond menagera Mirovinaca kojim je cilj bio isključivo osobna naknada u NO. Odluka Vlade da ne smiju biti više u NO je pravična.

Da, sad će Goran Marić imenovati članove NO. Radi se samo o tome da je bara sve plića, a mali, novi krokodili dolaze. Zbog medijske sveprisutnosti i smjene generacija nije više lako uhljebiti, a da te bar malo ne propituju. Evo naša Gabi, pa odmah vidiš da se sama probija u životu, majka je slučajno u hgk.
Ovi u Istri zavarili kapije, nose transparente.. Uljanik je naš, a dugovi vaši….
Ali zato su tu mlade snage.. Mrak T, Hrelja, Komadina,…. Maras, sindikati od stoljeća sedmog isti čelnici.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

To je ono, kad hanfa i Hr regulatori češkaju ja…a pa drugi ukazuju na nepravilnosti i koristenje goleme gotovine… nije ni cudo u kakvom apsurdistanu zivimo… dovoljno da uvale koju pinku ovima koji to trebaju kontrolirati negdje po svjetski trzistima kapitala i mozes raditi ovdje sta te je volja… a da hoce netko naci to je dobio neku pinku, mozes misliti

Naravno sve legalno, samo ce DT kupiti opremu od firme doticnih po malo vecoj cijeni i svi zadovoljni 🙂

Hanfa ko oni majmuni sa slike-niti vidi , niti cuje.

Zasto ne bi i svabe kad Plenky dozvoljava rusima, nizozemcima, amerikancima … jednom rjecju svim lesinarima koji njemu i njegovoj bandi daju mrvice ?

New Report

Close