Čermak najavio tužbu protiv Vrdoljaka: ‘Gorivo na Croduxovim crpkama vrhunske je kvalitete’

Naslovnica Forum Komentari članaka Čermak najavio tužbu protiv Vrdoljaka: ‘Gorivo na Croduxovim crpkama vrhunske je kvalitete’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prvo udarno najvljivali kontrolu BP (vjesti za prime-time ??! 🙂 već se vidjelo da Partija sprema obračun s nekim. Onda odstrel za najbogatijeg Hrvata ): stara UDBA škola. A prevaren narod likuje jer zavidi bogatima. Za partiju svi koji su zaradili su lopovi,jer poznaju samo metodu nakon 45-te, i održavanje proletera na jednakoj crkavici.

Naravno da Partija mrzi one koji znaju jer sami ništa ne znaju osim krasti od građana da bi ostali na Vlasti. Shema 1 od 1945 s nastavkom u 21. stoljeće. Neki i nakon 50 godina nisu shvatili..

jeste li vas dvojica šiznuli? koja partija? dokle mislite svađati ovaj narod? i osim toga, nemate pojma o čemu pričate. vidi se da niste iz hrvatske.

...povijest se ponavlja...

Dobro jutro delboy. Tzv. Socijaldemokratska partija-SDP, i pravni sljednik komunističke partije tzv. SFRJ ( nit je bila socijalistička, nit federalna nit narodna, zato je i propala, kao tzv. DDR

Zašto benzin nije 6,00 kuna ….a trebao bi biti?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ovo je lov na vještice,ma jebiga kako ermak može bolje poslovati od države,triba ga sjebat ,e moj vrdoljak jadna li je naša domovina s tobom jadni mi svi s tobom

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

Delboy
iz tvojih izjava vidi se da imaš puno iskustva u poslovanju u Hrvatskoj (a vjerojatno i ranije u YU). Ono što se još jasnije vidi da kada ti odgovara situcija onda ne talasaš a kada ti ne odgovara onda protestiraš (kao poduzetnik mislim). Vidiš ono što mene smeta su takvi poduzetnici kao ti, ako si takav uspješnik onda bi se trebao zalagati kao prvo za čiste račune i da svi imaju iste uvjete a naravno da se kriminal kažnjava. Tek u takvim preduvjetima moći će napredovati oni koji su stvarno uspješni i znaju pa ako hoćeš i korektni. Tada će stvari biti postavljene na svoje mjesto i preduvjeti za bolji život svih u HRV će postojati. U Hrv poduzetnici kojima “ide” boli ona stvar o svemu ostalom. U HRV Partija nije još otišla s Vlasti, ja ne pričam o strankama, stranke su krinka koja naivce zavarava a u pozadini nema neke razlike od prije 1990. Moje spominjanje Partije nema nikakve elemente zametanja svađe niti lošeg kao što si se ti odmah dignuo na zadnje noge tako to shvaćajući.
Tek netko tko je malo poživio vani i želi shvatiti može razumjeti mentalitet i stremljenje kakvo prožima Hrvatsku. Tebe izgleda takvi smetaju isto kao i Partijaše danas. NIje ti isto biti predvoditi guske u magli ili tim koji želi i ima cilj svima bolje pod istim uvjetima.

Kome vjerovati prije nego bude dovršena super analiza u Njemačkoj , Austriji i Sloveniji ?

Hrvatskom Generalu Čermaku ili ministru Vrdoljaku ?

Hrvatskom Generalu koji je sudjelovao u stvaranju Hrvatske Države , dokazao nevinost u Hagu , stvorio uspješne tvrtke Tifon , Crodux….?

Ministru Vrdoljaku koji (po mojem mišljenju) uz silna slatkorječiva obečanja ostvaruje samo pad svega čega se primi , čak 12 kvartala Hrvatski BDP je u padu ?
Bojim se i pomisliti kako ćemo proći u tužbama protiv Hrvatske u vezi s INOM…..

.


Delboy
iz tvojih izjava vidi se da imaš puno iskustva u poslovanju u Hrvatskoj (a vjerojatno i ranije u YU). Ono što se još jasnije vidi da kada ti odgovara situcija onda ne talasaš a kada ti ne odgovara onda protestiraš (kao poduzetnik mislim). Vidiš ono što mene smeta su takvi poduzetnici kao ti, ako si takav uspješnik onda bi se trebao zalagati kao prvo za čiste račune i da svi imaju iste uvjete a naravno da se kriminal kažnjava. Tek u takvim preduvjetima moći će napredovati oni koji su stvarno uspješni i znaju pa ako hoćeš i korektni. Tada će stvari biti postavljene na svoje mjesto i preduvjeti za bolji život svih u HRV će postojati. U Hrv poduzetnici kojima "ide" boli ona stvar o svemu ostalom. U HRV Partija nije još otišla s Vlasti, ja ne pričam o strankama, stranke su krinka koja naivce zavarava a u pozadini nema neke razlike od prije 1990. Moje spominjanje Partije nema nikakve elemente zametanja svađe niti lošeg kao što si se ti odmah dignuo na zadnje noge tako to shvaćajući.
Tek netko tko je malo poživio vani i želi shvatiti može razumjeti mentalitet i stremljenje kakvo prožima Hrvatsku. Tebe izgleda takvi smetaju isto kao i Partijaše danas. NIje ti isto biti predvoditi guske u magli ili tim koji želi i ima cilj svima bolje pod istim uvjetima.

lijepo da si priznao ono što svi znamo a to je da je partija zapravo osnovala ovu državu. ili budimo precizniji, odvojila je od sfrj i oformila novu državu gdje je i dalje na vlasti, dok su svi ostali stoka krupnog i sitnog zuba (ovo mi zvuči poznato). ja se politikom ne bavim, klonim je se i dobro poslujem, posebice u inozemstvu. nebitno mi je tko je na vlasti jer shvaćam neke stvari, a to je da smo pod stranim utjecajem oduvijek. i u partiji je postojala KGB struja , kao i BND struja, a taj se sukob nastavlja i danas. jedino vi koji ste došli iz vana nama soliti pamet to još niste shvatili. vama su usta puna hrvatstva, vi bi dijelili ovaj narod koji samo želi pristojno živjeti, a pritom zaboravljate da smo mi i naši preci sve ovo izgradili, dok ste vi gradili neke druge države i neke druge ekonomije. zato nije pristojno da ti mene pozivaš na red, tim više što je meni ta partija oduzela toliko veliku imovinu da danas ne bih ni znao što je poslovni dnevnik jer bi se provodio na azurnoj obali, a zimi na karibima bez dana radnog staža…eto, toliko je meni partija dala. a zapravo, meni je uzela da bi dala vama nezahvalnoj čeljadi.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close