Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Čačićev novi projekt zove se ‘Zagreb na Savi’ i promijenit će metropolu
Pretraživanje
Dionička društva
Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Radimir Čačić predstavio je danas projekt “Zagreb na Savi”, ...
Turion 15.9.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Tok Save je i sad miran i stabilan.

Turion 15.9.2007.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

I ovo je jako loš projekt koji se ne bi isplatio desecima godina. Naš problem je i nastao ulaganjem podignutih kredita u neproduktivne djelatnosti kao što je ova koju predlaže Čačić.
Uostalom žalosno je da je čovjek koji je pronevjerio 500 mil kuna ne samo na slobodi nego je još i predsjednik Vlade.

Twixer 21.2.2008.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Ovo sve vise podsjeca na vladu Jadranke Kosor; novi dan novi projekt, novi dan novi investotori, novi dan novi carobni plan za smanjenje nezaposlenosti.

The nine most terrifying words in the English language are: “I'm from the government and I'm here to help” - Ronald Reagan

bigboffin 12.6.2008.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Cacic postaje biciklista…pedalira da bi (op)stajao. Nijedan projekat jos nije zapoceo a vec bunca o novim projektima. Cacicu pogledaj budzet. Pogledaj riznicu RH. Nema love - to je realnost!

Znakovito je da je sve skupa organiziralo “Filipovic poslovno savjetovanje”. Za neupucene Filipovic je bio odvjetnik koji je jako puno stekao 90-tih u kriminalnim privatizacijama. Kasnije je pomislio da je genijalan i isao je ulagati u New York i tamo izgubio gotovo sve sto je ulagao. No dosta love je i ostalo. Ulaze u “administrativnu arbitrazu” tj. kupi negradjevinsko zemljiste jeftino i uz pomoc npr. Bandica proglasi zemljiste gradjevinski - razlika ide Filipovicu i frendovima. Vjerojatno su ljudi oko Filipovica poceli kupovati zemljista uz Savu i sad se ceka “otkup ili prenamjena”. Sve vec vidjeno, igraci vec poznati….i trabunjanje prvog podpredsjednika Vlade…

BigBoffin

Pero7 4.2.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-


Ako se obistine crne prognoze Čačić odlazi :

http://www.vecernji.hr/vijesti/cacic-nemam-sto-traziti-vladi-ako-se-obistine-crne-prognoze-clanak-399615 [vecernji.hr]

Čačić dužan 177 miliuna kuna nijedan vjerovnik nije uspio namiriti u stečaju :

http://www.vecernji.hr/vijesti/cacic-duzan-177-mil-kuna-nijedan-vjerovnik-nije-se-uspio-namiriti-clanak-398978 [vecernji.hr]

.

pepeinvest 28.10.2011.
Srednji krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Ekipa odavde kao da mrzi, uživa i želi da ništa u ovoj zemlji ne uspije.. baš jadno..

Bulldog 1.7.2010.
Srednji krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Pa jel reko da nema projekata. Sad ih izmišlja.. ako ništa drugo, zbilja ima maštu. Jevropa "daje" lovu za vode, energiju i eventualno željeznicu i sad se koprcaju kako izvuć lovu. Meni se čini da budu se utopili ko i Zagreb ak maknu taj nasip. Baš me zanima šta je sljedeće.

Ako može jednom onda može i dvaput!

Moller 20.8.2008.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

poslije ovakvih najavljenih projekata, Zagreb i njegovi građani mogu biti samo pretužni što nisu grad kao Karlovac, zamislite samo što bi ovaj čovjek sve učinio u tom gradu, brane, elektrane, kupališta, ribogojilišta,zoovrtovi, rafting staze, ronilački kubovi, jedriličarstvo, aqua parkovi, luke, mostovi,vodene orgulje…………………

ne dajte mu samo da se dočepa Sljemena, jer bi mogli ostati na vjetrometini

Barbosa 13.9.2007.
Veliki krug prijatelja
Slab prosjek ocjena
Dugotrajni korisnik
-

A što je sa započetom bolnicom u Blatu i njenim dionicama Zabe … o tome se šuti i za to se nema para a za fontane i top-teh zahode ima?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

twrr 22.9.2008.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Još jedna maketa

Pero7 4.2.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

http://www.vecernji.hr/felix-1334959200 [vecernji.hr]

.

superhik13 4.1.2012.
-

http://www.dnevno.hr/zagreb/cacicev_megalomaski_projek_zagreb_na_savi_je_glupost_od_toga_nece_biti_nista/693061.html [dnevno.hr]

superhik13 4.1.2012.
-

"- To je glupost od koje nikada neće biti ništa. Fakultet prometnih znanosti odavna je napravio studiju kojom je pokazano da Zagreb ima premalo stanovnika za podzemnu željeznicu. Uz to, novi niskopodni tramvaju tek su kupljeni i za njih još dug nije otplaćen. Tko bi uz njih financirao i izuzetno skupu podzemnu željeznicu - pita se arhitekt Davor Maretić."
"- Ma gledajte, to su sve gluposti. Kroz Zagreb ne teče Dunav već plitka Sava. Oni koji stanuju u blizini znaju koliki se smrad oko nje širi svakoga ljeta kada je vodostaj nizak. Za bilo kakvo urbanističko planiranje u toj zoni, Savu bi trebalo produbiti. Čačić priča o rušenju nasipa. Pa to bi zahtijevalo potpuno nov sustav obrane od poplava. A zbog čega? Da bi se u okolici gradile stambene zgrade. I ovako imamo tisuće neprodanih stanova u svim dijelovima grada. Što će nam ih još? Nikada niti jedna strana ili domaća banka tako skup projekt neće financirati. Od toga neće biti ništa, vidjet ćete," zaključuje Maretić.

tttomo 28.3.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-


Zagrebački metro je Čačićevo otkriće .

Ujedno će pomoći naša brodogradilišta .

Brodogradilišta će raditi podmornice ,

koje će voziti po zagregačkom metrou .

Nostraduru 5.3.2011.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
-

Čačić želi angažirati građevinare, a odabrani će naravno nešto morati i dati ispod stola, zar ne? To što ćemo dobiti povećanje ukupnog duga, nije važno. Neće ih Čačić vraćati.

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com