Boban posrnuo s hrenovkama ali ima dvije nove tvrtke

Naslovnica Forum Komentari članaka Boban posrnuo s hrenovkama ali ima dvije nove tvrtke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Posebni savjetnik?

Meni je ostao u sječanju njegov savjet da glasamo za Kukuriku koaliciju SDP-ovog Milanovića koji su nam ostavili 100 miliardi novih kredita , 325 tisuća blokiranih , 100 tisuća iseljenih , uništenu poljoprivredu , 100 tisuća manje zaposlenih , 8 miliardi za švicarce , INA i Gavrilović arbitraže….

Horor savjenik.

.

Zvone je legenda, a Šuker i Mamić mu nisu ni do koljena. Zvone je gospodin što dokazuje mnogo stvari. Talijani ga gledaju i zovu sa respektom, čime će se onaj Šuker pohvaliti to što drži štangu svojih prijatelja Mamića i Platinija ? vidimo kako su oboje završila i gdje se stalno nalaze, po sudovima, to su Šukerovi prijatelji.

Distribucijom se može baviti svaki kokošar uz 5 balavaca koji slažu police po trgovačkim centrima.
A nije baš da nije mogao uložiti u proizvodnju od sirovine do gotovog proizvoda i istina bog imati zaposleno par stotina ljudi, ali bi bar stvarao dodatnu vrijednost sebi i društvu..

Što će mu tolike tvrtke ? Ima više tvrtki nego zaposlenih….poslovni uspjeh na naš način…

Jos jednom javno pitam, koji je smisao ovog clanka? Forenzicki uradak prekapanja po kvartovskim kantama za smece ili sto?

Zasto je bitan Boban poduzetnik i kome?

Bili bi jako veseli i ispunjeni srecom da mozemo saznati slicne podatke i za ostale nogometne funkcioniere. Unaprijed hvala.

New Report

Close