Bandić: Čim riješim prekršajne prijave, gradim nove fontane

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić: Čim riješim prekršajne prijave, gradim nove fontane

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Fontane su super i na odličnoj poziciji i tu ga podržavam…dosadašnje su koštale 18mil kn što je relativno malo u odnosu na efekt a da se nisu utrošili na to otišli bi na npr rupu zvanu Maksimir ili slične gluposti

Me ne Milane nema potrebe. Nego izbuši kanal od Save skroz preko nasipa do NSB-a .I napuni tu rupetinu sa vodom. Tako če grad dobiti svoj bazen kojega odavno zaslužuje a fontane če imati ulogu Jumbo hidro masažera.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ima jedna prednost kod tih fontana, a koju bandinjo nije skuzio..
Nalaze se u rupi! Nece trebat puno za sanaciju, samo zatrpas 🙂

Ako može jednom onda može i dvaput!

Da se Bandić u upravljanju Zagrebom ponašao poput pijanog milijardera i onima izvan Zagreba je dobro poznato (m2 javnoga zahoda plaćan je 11 tisuća eura, m2 kioska za potrebe ZET-a plaćan je 5 tisuća eura, dvostruko skuplje tramvajske i autobusne nadstrešnice, dvostruko skuplje stolice u Lisinskom i deseci drugih javnih radova ponekad i nekoliko puta skuplji od ostatka Hrvatske, štetne zamjene zemljišta…). To je pokrivano skupim kratkoročnim kreditima i zaduženjima. Kada je Zakon o proračunu predvidio gornju granicu dopuštenog zaduženja, upravo iz razloga da bi spriječio razne bandiće po Hrvatskoj da gradove i općine ne dovedu na rub bankrota, zagrebački Bandić se dosjetio kako će doskočiti toj zakonskoj odredbi.

On je 2006. godine 23 gradska javna poduzeća spojio u jedno i nazvao ga Zagrebački holding, te tada obećao Zagrepčanima da će do konca mandata, dakle do 2009., formiranjem Holdinga uštedjeti cijeli jedan proračun. Bila je to jedna od najvećih njegovih silnih prijevara. On je formirao Holding iz dva razloga. Prvi je da on i njegovi „kumovi” imaju jedinstvenu nabavu, a drugi je da bi se preko Holdinga mogao dodatno zadužiti i pokrpati postojeće proračunske rupe, što potvrđuju spomenute činjenice. Tako je u bankrot odveo i Grad i Holding.

New Report

Close