Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka Arapi bi gradili resort vrijedan čak milijardu eura
Pretraživanje
Dionička društva
Projekt Mavrijan Luxury Resorts predstavljen je sredinom srpnja, a ovih dana u Ulcinj dolaze zainteresirani ulagači iz Katara i Egipta.
Frfuljek 27.8.2019.
Novi korisnik
100%

Kako će riješiti odvod fekalija za pet tisuća kreveta? Kao i do sada, ispuštanjem direktno u more ili prepumpavanje fekalija iz septičkih jama u cisterne pa isto u more kad nitko ne gleda.Ovo zadnje rade van sezone stalno i svugdje

mgrdasi1 28.9.2018.
Korisnik s iskustvom
-

Mišljenja sam da to treba omogućiti jer je Razvoj u svim područjima osnovni prioritet. Ne smije se naravno zanemariti utjecaj na okoliš te u sklopu kompleksa treba izgraditi i kolektor i pročistać otpadnih voda s kanalizacijom koja bi išla duboko u more. Naravno tamo bi se izbacivale PROČIŠĆENE VODE. Za ogroman broj kreveta i luksuza neophodna je i INFRASTRUKTURA a to je STRUJA, VODA i PLIN. Za te svrhe treba aktivirati novu INFRASTRUKTURU KOJA ĆE PODRŽAVATI UDESETOROSTRUČENJE BROJA STANOVNIKA U TOM KRAJU. Projekat je kompleksan ali jednako tako i gradske vlasti imaju obaveze da se sve ostalo pripremi projektira i izgradi. Što se tiče urbanizma sve naravno treba napraviti tako da se ne naruši izvorni izgled starog grada.

NaBiduAsku 14.12.2018.
Slab prosjek ocjena
Veliki krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
-

bio dole, mi smo avion za Crnu Goru. Ono dole je ošlo kvragu, neboderi, neboderi i samo neboderi. Kotor jedino sačuvan. drugo žali bože.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.<...