Ako vlasnik tri godine ne plaća porez, nekretnina postaje dužnik

Naslovnica Forum Komentari članaka Ako vlasnik tri godine ne plaća porez, nekretnina postaje dužnik

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ma najbolje je da svi završimo kao socijalni slučajevi

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ma porez na tu nekretninu moze biti i 30000000000% veci. Ipak je ovo Hrvatska, tu je sve moguce.Moguce da taj porez bude veci i od vrijednosti nekretnine zasto ne.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

U moru glu_posti ovaj prijedlog poreza na nekretnina je definitivno krajnje gl_up i najbolje govori o inteligenciji njegovih autora.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

To ne smijete dopustiti, jer je protivno Ustavu i zakonu. Nekretnina nije napravila dug, nego osoba. To bi bila čista protupravna naplata, od strane države,
dužnik može vratiti dug kako želi, može prodati televizor, pa vratiti dug.

Ma, prste k sebi, državo pohlepna!!! Imati ćete problema s Međunarodnim sudovima.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

da, probleme će imati država, tj. moguća odšteta će teretit proračun, no kada se to dogodi odgovorni dužnosnici će već odavno bit negdje drugdje, a stvarnu štetu će osjetit oni koji pune proračun. kao i uvijek.

Nekretnina je predmet plaćanja poreza, i kao takva nositelj obveze, u njeno ime to radi vlasnik . To je zbog toga što je to , kako i samo ime kaže – NEKRETNINA .

Može doći do 10000 promjena vlasti i vlasnika, nekretnina je tu i nitko je neće odnijeti preko grane . To je Hrvatsko . I zato, nekretnina može postati dužnik, te nakon toga i preći u vlasništvo duženom . Čisto kao suza, po svim pravnim aspektima i jako logično .

Vi se u stavri bunite zbog načela poreza na istu, ali, to ste izglasali prije više od godine dana….

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close