Forum

Naslovnica Forum Komentari članaka 'Ako su Slovenci uspjeli privući 14 mlrd. eura investicija iz Europe, a mi samo 3,8 mlrd., onda imamo ozbiljnih problema'
Pretraživanje
Dionička društva
Hrvatska ima jedan od najpoticajnijih zakonskih okvira za investiranje u Europi, a što nam otvoreno priznaju svi u EU, no problem je u provedbi investicije, ali jako puno i u imidžu naše zemlje kao turističke, a ne investicijske destinacije, rečeno je na otvaranju današnje konferencije "InvestCro – Je li Hrvatska spremna za nove investicije" u Zagrebu, a koja se održava kao cjelogodišnji multimedijski projekt, koji zajednički organiziraju Poslovni dnevnik, Večernji list i 24 sata.
is123456 5.10.2007.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
100%

mi imamo 555 jedinica lokalne samouprave s lokalnim šerifima i jednog besmrtnog 365

mi smo ipak zemlja slučaj

Kirin 9.12.2011.
Veliki krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Povucimo međuodnos broja konferencija sa brojem uhljeba!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

zorangutan 10.2.2017.
Dugotrajni korisnik
Veliki krug prijatelja
Dobar prosjek ocjena
100%

možda su i kod nas povukli te pare, samo je pitanje na čije račune?

na ignore: retard “nabiduasku”, plankovic, tizian, pific….

zvonkac 26.11.2009.
Dugotrajni korisnik
100%

Ivana Maletić sada šuti a kako je samo bila glasna kad njezini nisu bili na vlasti.

viewer 28.1.2012.
Mali krug prijatelja
Dugotrajni korisnik
100%

Meni je žao što mi nemamo novinare koji bi postavljali prava pitanja. Recimo, ministar Horvat je prošle godine u srpnju rekao, da se pripremaju velike investicije od nekoliko globalnih igrača i da će za dva mjeseca najmanje dvije od tih investicija biti potpisane. Osam mjeseci kasnije, ništa! I on se čudi, kako Slovenija privlači investitore, a mi ne? Zna li itko od naših vodeih glava, da samo VW u razvojni ciklus elektro-automobila do 2026 želi uložiti preko 80 milijardi €, Mercedes preko 50 milijardi, BMW preko 20 milijardi… tko prati što se događa na tenderskoj sceni, koliko naših gradova i općina se uopće prijavilo na natječaj za novu tvornicu elektro-automobila, koji BMW sada gradi u Debrecinu!?

Što mi jako dobro radimo, je filozofiranje i protresanje prazne slame, po raznim skupovima i eventima. Nakon toga opet sve zamre do iduće veselice.

Jordan 9.2.2018.
Veliki krug prijatelja
Korisnik s iskustvom
100%

Abc anything but Croatia…ti je skraćenica u business krugovima.
Inače ja kao glavni razlog zaostajanja ove zemlje vidim u tome kako je i bivša ministrica Martina Dalić rekla, da se u ovoj zemlji ništ ne događa bez politike. Mi smo još uvijek dogovorena ekonomija, a intervencija u Agrokoru i jamstva za Uljanik su samo eklatantni primjeri za to.

Romel 6.9.2007.
Dugotrajni korisnik
100%

Hrvatska ima jedan od najpoticajnijih zakonskih okvira za investiranje u Europi, a što nam otvoreno priznaju svi u EU, no problem je u provedbi investicije

Jel to nešto kao drvena peć?

Antonijo 14.5.2013.
Dugotrajni korisnik
Mali krug prijatelja
100%

Investitora uvijek ima, pitanje je zašto nitko ne želi ulagati? Možda zato što je sve korumpirano, svi traže prvo mito da bi dopustili ikakvo ulaganje? Jel ste dobili odgovor ministre?