Ako autom godišnje prelazite više od 10.000 kilometara, čeka vas novo poskupljenje

Naslovnica Forum Komentari članaka Ako autom godišnje prelazite više od 10.000 kilometara, čeka vas novo poskupljenje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A što ukoliko te kilometre odvozite po susjednim državama? Hoće li onda biti povrata naknade? Možda neke subvencije pod motom: da susjedu crkne krava?

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

A taj novac ce se iskoristiti za????

Btw… sta nebi bilo logicno da se eko test placa simbolicno, a ako prelazis neke granice, tj. Auto ti ima lose sagorjevanje da placas skuplje. Koliko na cesti vidis auta da dime iza sebe. Iako sta sa tim novcem financiraju? Logicno da sa tim vecim naknadama prisile losa vozila na promjenu za nove.

Kao i porez na vozila, bilo bi logicno da na nove do X godina ne plaćaš porez,, a onda sto je starije da raste porez da te prisli na kupnju novoga ako imas 15-20 g i više stari auto. A ono sve kontra


A što ukoliko te kilometre odvozite po susjednim državama? Hoće li onda biti povrata naknade? Možda neke subvencije pod motom: da susjedu crkne krava?

uhljebi ne poznaju granice

Hitno osnovati Agenciju za praćenje kilometraže na osobnim vozilima, s dugoročnim ciljem ugradnje GPS uređaja u sva vozila s hrvatskim registracijama, kako bi se moglo točno utvrditi tko je napravio koliko kilometara i gdje. Uz iznimku partijskog rukovodstva i saborskih zastupnika koji zbog prirode svojeg posla neminovno moraju puno putovati i često obilaziti razdragane birače diljem Hrvatske.

***hebali nas budu tak dugo dok nebude njihova krv pala

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Četiri milijuna građana Hrvatske spašava planetu od zagađenja a u isto vrijeme na istoj planeti milijardu i tristo milijuna kineze boli “ona” stvar za ekologiju.
U lijepoj našoj vrijedi ono “dok je ovaca neće falit vune”. 😃😃😃

New Report

Close