Sonniboy
Na inicijativu kolege metiua odlucio sam otvoriti novu temu za koju mislim da ima prostora s obzirom na nedavne istupe g. Dinka Novoselca Predsjednika Uprave AZ obveznog mirovinskog fonda.
Smatram da je svojim neodgovornm javnim istupima i djelovanjem nanio stetu ne samo buducim umirovljenicima nego i sadasnjim i buducim ulagateljima na hrvatskome trzistu kapitala.Cinjenicu da su mu dionice na razini crobexa 1900 skupe, a na 5000 jeftine(kada ih je AZ i kupovao) kao invrestitor nikako ne mogu razumjeti. Stoga predlazem cijenjenim forumasima\icama da kao gradjani podignemo svoj investitorski glas i kaznimo takvo nerazumno ponasanje na nacin da izaberemo neki drugi OMF koji zna bolje zastititi ne samo nas nego i interes svih gradjana Republike Hrvatske.
Za pocetak se mozemo pozabaviti cinjenicom koji je od OMF ove godine najvise ulozio na trziste kapitala u Hrvatskoj te kakva je struktura ulaganja pojedinoga mirovinskog fonda.
ja ga potpuno razumijem, kad je kupovao na crobexu svi su u državi mislili da smo regionalna sila

državi nisu trebale pare.................u medjuvremenu sve se promjenilo i sad treba financirati državu da ne odemo u default
osim toga, ljudi u masi uvijek polude a dolaze k sebi ( i realnosti ) jedan po jedan.................dug je to bio proces, hehe, i jako bolan