KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Oznaka Zadnja Najviša Najniža Prosječna Kupovna Prodajna Količina Promet Promjena
KSST-R-A 750,00 780,00 750,00 762,45 755,01 786,54 26 19.823,66 -1,95%
03.02.12. | 15:46

Smart | profil
korisnik od: 13.02.2006.

ocjena poruke

26%
zajednica
-
moderatori
Pinokio

Ostalo je neplodno, nekultivirano, bez instalacija za navodnjavanje, uz zagađivača.
Priznaj Smart konačno ljudima da nema ni jednog zainteresiranog za taj prostor...

U pravu si potpuno, priznajem!
Od 07.02.2012. više ne pišem na forumu Poslovni.hr
03.02.12. | 22:15

mateomax | profil
korisnik od: 15.03.2011.

ocjena poruke

19%
zajednica
-
moderatori
Rasprava o izmjenama GUP-a

http://www.kastela.hr/gra...-sjednica-gradskog-vijeca

Btw, danas nema promjena u top 10, a danas je stanje za dan kada je vlasnika promijenila 71 dionica sa prosjekom 1251 kuna?!

Kako bilo, bit će zanimljivo na ksst, pa išli ksst gore ili dolje ! wink
03.02.12. | 23:57

Smart | profil

ocjena poruke

14%
zajednica
-
moderatori
Smart

Po zadnjoj informaciji koju sam dobio, GUP će biti na sjednici GV u srijedu 8.veljače!

Drago mi je da sam pogriješio i da nije 8. veljače, nego 6. veljače! Bogu hvala, napokon! wink

Predsjednik Gradskog vijeća Darko Varnica sazvao je 36. sjednicu Gradskog vijeća za ponedjeljak, 6.veljače, na kojoj će se odlučivati o izmjenama i dopunama Prostornog plana i Generalnog urbanističkog plana Kaštela.

http://www.kastela.hr/ima...ednicu_Gradskog_vijea.pdf
04.02.12. | 13:31

lebowski | profil
korisnik od: 07.03.2008.

ocjena poruke

67%
zajednica
-
moderatori
Ima u Nedjeljnom vjesniku, str 9, čitljivo besplatno online, o KSST-u. Čini mi se da nema novih informacija, osim da će se novac od prodaje 50.000 m2 zemljišta Zračnoj luci utrošiti na plaćanje doprinosa i neisplaćenim radnicima. Inače, 20.000 m2 tog zemljišta je pod hipotekom. Mašala.

Dokle god u toj firmi rade radnici, dioničari se neće kruha najest...
04.02.12. | 14:15

kibic | profil
korisnik od: 07.09.2011.

ocjena poruke

50%
zajednica
-
moderatori
lebowski

Ima u Nedjeljnom vjesniku, str 9, čitljivo besplatno online, o KSST-u. Čini mi se da nema novih informacija, osim da će se novac od prodaje 50.000 m2 zemljišta Zračnoj luci utrošiti na plaćanje doprinosa i neisplaćenim radnicima. Inače, 20.000 m2 tog zemljišta je pod hipotekom. Mašala.

Dokle god u toj firmi rade radnici, dioničari se neće kruha najest...

haha ovo zadnje je tocno lebowski. ali je ujedno i tragicno.

KSST koj kupujete je zapravo firma zar ne? tj udjel u firmi.

tko ce vam radit ako nema radnika? roboti? :)

ili bit ce ipak da kupujete nesto drugo?
04.02.12. | 14:31

lavgar | profil
korisnik od: 04.01.2008.

ocjena poruke

39%
zajednica
-
moderatori
Nešto drugo naravno. Za paradajz i papriku ja nebi dao ni 10kuna.Na dobrom si putu samo se bojim da će ti pre kasno postati jasno što to točno kupujemo. proud
"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"
04.02.12. | 16:44

kibic | profil
korisnik od: 07.09.2011.

ocjena poruke

44%
zajednica
-
moderatori
hmmmmm nema velike frke za mene sve dok je vama jasno sta kupujete bit ce sve ok.

a jasno vam je kristalno ko na dlanu jeli tako lavgar? undecided
04.02.12. | 17:13

agent10 | profil
korisnik od: 14.10.2010.

ocjena poruke

67%
zajednica
-
moderatori
neki misle da će se veliki lovatori zaletiti kad se izmjeni GUP i prenamjeni zemljište, ali poanta je da građ. zemljišta danas ima po cijeloj RH ali nema ulagača koj bi to platili, a još manje ima kupaca koji bi kupovali stanove i psolovne prostore da ih netko nekim čudom na tom zemljištu izgradi, ljudi nemaju ni za kruh, a kamo li za kredite, a da će netko sada iskeširati 100 mil. EUR za golo zemljište da bi gradio za 5 godina -neće sigurno...
lijepo je živjeti u iluzijama, ali zna biti jako bolno kad to shvatiš bye
Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija ili odgovornosti.
05.02.12. | 00:08

Smart | profil

ocjena poruke

30%
zajednica
-
moderatori
agent10

neki misle da će se veliki lovatori zaletiti kad se izmjeni GUP i prenamjeni zemljište, ali poanta je da građ. zemljišta danas ima po cijeloj RH ali nema ulagača koj bi to platili, a još manje ima kupaca koji bi kupovali stanove i psolovne prostore da ih netko nekim čudom na tom zemljištu izgradi, ljudi nemaju ni za kruh, a kamo li za kredite, a da će netko sada iskeširati 100 mil. EUR za golo zemljište da bi gradio za 5 godina -neće sigurno...
lijepo je živjeti u iluzijama, ali zna biti jako bolno kad to shvatiš bye

Imaš pravo, za zemljšte koje se svojom cijelom dužinom proteže uz magistralnu cestu D8, Knežine, kažu da je potpuno uništeno, tj. izgaženo čizmama, a da su čak pronašli i otiske štikli po nekim dijelovima. Priča se da se po noći tuda vozaju traktori, koji su svojim gumama zemljište doveli do neprepoznatljivosti! Katastrofa!

Za zemljište sjeverno uz ZL (Kaštela) su rekli da je prerizično zbog blizine slijetanja/polijetanja aviona, zbog mogućeg kvara kotača. Stručnjaci govore kad bi kotač slučajno ispao u punom zaletu, da bi čak odskočio do Lesnine u Dugopolju, a da bi na svom putu prvo uništio upravo zemljište Kaštela u vlasništvu staklenika i nanio im nepopravljivu štetu! Trebale bi naime godine, kako bi se vratilo u prvobitno stanje!

Najgore je ocjenjeno upravo zemljište Resnik, južno od ZL, uz more! Mnogi akteri na tržištu kapitala (analitičari) kažu da bi ipak bilo bolje da je ostalo poljoprivredno, jer su upravo saznali da bi na tom mjestu mogli uzagajati rijetku biljku na kojoj bi staklenici mogli zaraditi milijarde, a koju su upravo križanjem dvije vrste izmislili naši hrvatski stručnjaci, a nazvana je po njima, "bolesnitis-ljubornitis".

Kad sagledam sve to skupa, vidim da ste svi redom u pravu, nebi ni ja kupio ovu kupinu, lokvu, močvaru, jer sigurno sve zajedno, 693.000 m2 (površina od 115 velikih nogometnih igrališta) od kojih će od ponedjeljka 300.000 m2 (površina od 50 velikih nogometnih igrališta) biti građevno zemljište, ne vrijedi ništa.
05.02.12. | 00:44

renato72 | profil
korisnik od: 23.11.2009.

ocjena poruke

75%
zajednica
-
moderatori
Smarte,

Ha ha ha, opet su te ljutili!
Ma nevalja niš, vidjeti će u ponedjeljak kad krenu bivši u kupovinu.. wink