KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Oznaka Zadnja Najviša Najniža Prosječna Kupovna Prodajna Količina Promet Promjena
KSST-R-A 750,00 780,00 750,00 762,45 755,01 786,54 26 19.823,66 -1,95%
03.12.09. | 23:20

pofuk | profil | blog
korisnik od: 26.04.2007.

ocjena poruke

2%
zajednica
-
moderatori
drOETKER

kad se kupovala ta dionica nije se trebalo pitati "kakva je to firma", neg' se trebalo pitati "kakva je i kolika je to zemlja u staklenicima"...a što se tiče rotkvica, kad rasprodam te svoje staklenike biti će i za vas rotkvica, a bogami će biti i kerovima kave i zecovima krafne. thumbsup

ok-------racunam na Vas...................sutra zovem mamu pofuk i rekel bum joj da uskoro vise ne mora na plac ici jedno vreme jer da bum ja nabavil rotkvice ,salate .zelje i ostalo
pofuk
hvala Vam najljepsa
p.s. a zakaj je ta dionica vec danima zblokirana????
03.12.09. | 23:45

drOETKER | profil
korisnik od: 03.07.2009.

ocjena poruke

34%
zajednica
-
moderatori
Gospon pofuk, a zakaj vama smeta to što je ta dionica već danima zblokirana, kak vam ne smeta što je gospon marinec već danima zblokiran ?
Ha-ef-pe ne bu svoje dionice, što je namijenio prodaji, ovdje, na zse, prodaval. To bude išlo prek natječaja, a poslije natječaja ja budem svoje prek javne ponude prodaval. Vidite, kak stvari stoje ni ha-ef-peu, a ni meni ne smeta što je dionica zblokrana, a zakaj vama smeta ? undecided
cigan ode na more pješice, proda dionice KSST-R-A po 7000 kuna, okupa se i vrati se na biciklu
03.12.09. | 23:52

pofuk | profil | blog

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
drOETKER

Gospon pofuk, a zakaj vama smeta to što je ta dionica već danima zblokirana, kak vam ne smeta što je gospon marinec već danima zblokiran ?
Ha-ef-pe ne bu svoje dionice, što je namijenio prodaji, ovdje, na zse, prodaval. To bude išlo prek natječaja, a poslije natječaja ja budem svoje prek javne ponude prodaval. Vidite, kak stvari stoje ni ha-ef-peu, a ni meni ne smeta što je dionica zblokrana, a zakaj vama smeta ? undecided

ma kaj bi mi smetalo..........ja tu dionicu nemam samo imam dojam da bu eksplodirala cijena pa si mislim da bar uzivaju ljudi koji ju imaju gledajuci kak raste a i konacno zelim jos malo vise nauciti o burzi a kolko sam vidio dost se da nauciti gledajuci kak se krece cijena dionica
pofuk
04.12.09. | 00:05

drOETKER | profil

ocjena poruke

2%
zajednica
-
moderatori
a niš mi niste napisali, a ja sam vas tak lijepo pital, zakaj vam ne smeta što je gospon marinec zblokiran danima....i tu se dosta da naučiti gledajući... shocked
cigan ode na more pješice, proda dionice KSST-R-A po 7000 kuna, okupa se i vrati se na biciklu
04.12.09. | 01:18

Crumarix | profil
korisnik od: 22.08.2007.

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
Crumarix

Pitaj one koji su kupovali VPIK-r-a !

koja je pak sad to dionica?????
pofuk
[/quote]

Čudim se kolega da se ne sjećate....VUPIK D.D. VUKOVAR ,ali uvijek imate priliku vratiti se u prošlost pa istražiti...ne kažu uzalud,povijest se ponavlja...
Zadnja izmjena: Crumarix (04.12.2009. 01:19)
Puk'o bi da se nisam javio...
04.12.09. | 01:53

pofuk | profil | blog

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
Crumarix

Crumarix

Pitaj one koji su kupovali VPIK-r-a !

koja je pak sad to dionica?????
pofuk

Čudim se kolega da se ne sjećate....VUPIK D.D. VUKOVAR ,ali uvijek imate priliku vratiti se u prošlost pa istražiti...ne kažu uzalud,povijest se ponavlja...
[/quote]
pa ja kad se vratim u proslost tek onda se izgubim......ovak barem zivim u iluziji da ce mi buducnost biti bolja
pofuk
04.12.09. | 11:48

drOETKER | profil

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
e, moj gospon pofuk, ja vas sasma razmem, tak vam je to kad ste neke stvari u prošlosti preskočili. Vidite, oni kaj su u prošlosti bili titovi pioniri njima je milina malo malo pa vratiti se u prošlost...tko vam je kriv kad nikad niste bili pionir. undecided
04.12.09. | 13:36

drOETKER | profil

ocjena poruke

2%
zajednica
-
moderatori
gospon pofuk, kaštelanski staklenici nisu više zblokirani...nastavlja se uredna berba pomidora, šalate i kukumare thumbsup

Trgovanje redovnom dionicom društva Kaštelanski staklenici d.d. nastavlja se u ponedjeljak 07.12.2009. u 11:00 u posebnom režimu trgovanja, sukladno Rješenju HANFA-e.
Vezani dokumenti:
Kaštelanski staklenici d.d. - rješenje HANFA-e o nastavku trgovanja
04.12.09. | 13:56

pofuk | profil | blog

ocjena poruke

33%
zajednica
-
moderatori
drOETKER

e, moj gospon pofuk, ja vas sasma razmem, tak vam je to kad ste neke stvari u prošlosti preskočili. Vidite, oni kaj su u prošlosti bili titovi pioniri njima je milina malo malo pa vratiti se u prošlost...tko vam je kriv kad nikad niste bili pionir. undecided

ja ne samo da sam bio titov pionir nego mi se cini das se previse drzim tih nacela
posten,iskren,odan ,napredan ,istrajan i radin ne donose bas sva ta nacela neko dobro na burzi
pofuk
04.12.09. | 13:57

pofuk | profil | blog

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
drOETKER

gospon pofuk, kaštelanski staklenici nisu više zblokirani...nastavlja se uredna berba pomidora, šalate i kukumare thumbsup

Trgovanje redovnom dionicom društva Kaštelanski staklenici d.d. nastavlja se u ponedjeljak 07.12.2009. u 11:00 u posebnom režimu trgovanja, sukladno Rješenju HANFA-e.
Vezani dokumenti:
Kaštelanski staklenici d.d. - rješenje HANFA-e o nastavku trgovanja

hvala
ajte barem cu moci gledati kak raste i uzivati kaj imaoci te dionice uzivaju vec kad je ja nemam
pofuk