drOETKER
Bez obzira na sve zlurade novinske tekstove i forumske postove, možete se vi koji nemate niti jednu dionicu još i nadati da će te uspjeti kupiti koju dionicu ksst, ali ne više niti po 1.200, a kamo li po 200.
Kaštelanski staklenici su ovih dana dobili jednu vrlo kvalitetnu besplatnu reklamu u korist cijene svoje dionice.
HANFA može spriječiti trgovanje nekom dionicom na određeni rok, ali rast cijene ne može, jer nitko ne može protiv tržišta kapitala, čak ni warren buffet 
eto nama naseg doktora nakon dugo vremena
sad sam procitao da ste spomenuli warrena buffeta
cujte ak ste uboli dionice tih staklenika svaka Vam cast.......cestitam Vam od srca i zao mi je sto vidim da Vam masu forumasa dijeli lose ocijene ...........pretpostavljam da su osjetljivi na warrena buffeta
znate kaj je interesantno........zakaj nisu blokirali dionice kad su padale..........ja sam na nekim dionicama tolko love spusio i to nikog nije brinulo a sad kad izgleda da se fakat sa tim staklenicima nekaj desava onda je furt zblokirana dionica..........evo vec je par dana gledam i ona zblokirana a nije porasla nista..............ne secam se kad se to desilo
pofuk
prijatna vece i ak Vam ni tesko da mi posaljete koju rotkvicu iz tih staklenika jer izgleda da su fakat dobre i kvalitetne kad su objavili da bu cijena dionice oko 700 evra
di mi je bila pamet da to nisam uzeo ali iskreno kao ulagac pionir nisam bas najbolje bio upucen kakva je to firma