ne mislis li da je u cijenu koju je ponudila Atlanska Plovidba ukljucen i dickont na kojeg uprava racuna da ce ga dobiti , a koji je baziran na slijedecem
- ukrupnjavanje brodarskog sektora unutar Hrvatske na sto svaka vlada i javnost blagonaklono gledaju (uspjesna hrvatska kompanija preuzima drugu u istom sektor), a politicari su oni koji odlucuju, i par dodatnih poena nikad nije na odmet
- obecana nemala ulaganja po preuzimanju (mislim da je u pitanju 207 mil kn)
- discount na kolicinu, vjerovatno, bi mali paketi na burzi postigli visu cijenu, ali cijena nije jedini faktor u jednadzbi koja se zove privatizacija. Uostalm svi mi kad kupujemo na veliko, od trznice pa na dalje racunamo na discount
Uz sve ovo stoji i cinjenica da se cijena novogradnji i celika ne zaustavlja, i pored svih predvidjanja nego nastavlje rast usprkos povecanju kapaciteta svijetskih brodogradilista (Kina najvise, ali i Filipini i Vijetnam), jednako kao i cijena second hand brodova i scrap-a
Sve ovo me navodi na pomisao da Jadroplov ima buducnost, a posebno ako ga preuzme TNPL, koja je pokazala da ima kvalitetan management, i da je ova dionica osobito na duge staze dobar izbor.