Izbor brokerske kuće (regija)

02.04.07. | 08:08

goran9141 | profil
korisnik od: 23.01.2007.

ocjena poruke

50%
zajednica
-
moderatori
Polako sam se počeo informirati o burzama u regiji i mislim da je došlo vrijeme da izaberem brokersku kuću i polako počnem trgovati... E sad naviše me zanima SASE iako bi bilo idealno kad bi postojala brokerska kuća pomoću koje mogu trgovati na svim tržištima u regiji i to ,po mogućnosti ,putem interneta...

Zanimaju me vaša iskustva sa Raiffeisen Brokers (http://www.rbr.ba/usluge/trgovina.asp) . Provizije mi se čine prihvatljive a po meni velika prednost je zadavanje naloga i pracenje portfolia putem interneta... Kako to izgleda (ja zamišljam nešto u stilu PG...)

Također bi pozvao sve ostale koji trguju na tržištima u regiji da napišu svoja pozitivna/negativna iskustva sa brokerskim kućama kako bi pomogli drugima u odabiru...
14.04.07. | 01:19

cicap | profil
korisnik od: 03.04.2007.

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori

Dionica Brod - možeš i na SASE i BLSE!

[smiley2]
14.04.07. | 13:17

InvestG | profil

ocjena poruke

2%
zajednica
-
moderatori
Do sada sam imao velike neugodnosti u saradnji sa brokerima,amaterizam i javasluk,trgujem samo na BLSE,govori se da ce od polovine godine biti obavezn e-trading za sve brokerske kuce koje posluju na BLSE,tako da ce mi to uz velike prinose biti dodatni motiv da nastavim da investiram na ovom perspektivnom trzistu
16.04.07. | 00:12

poky123 | profil
korisnik od: 11.04.2007.

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
InvestG

Do sada sam imao velike neugodnosti u saradnji sa brokerima,amaterizam i javasluk,trgujem samo na BLSE,govori se da ce od polovine godine biti obavezn e-trading za sve brokerske kuce koje posluju na BLSE,tako da ce mi to uz velike prinose biti dodatni motiv da nastavim da investiram na ovom perspektivnom trzistu

A kako sada trgujes tamo?
_Na koji nacin ako nemaju e-trade?
20.04.07. | 10:47

Hek_tor | profil
korisnik od: 11.12.2006.

ocjena poruke

50%
zajednica
-
moderatori
Evo ja trgujem preko FIME i nikako nisam zadovoljan, kasni im refresh , ne odgovaraju na postavljena pitanja i jos 100 cuda ... eto, preporuka nemoj preko njih!
22.04.07. | 10:54

dimnjačar | profil
korisnik od: 09.02.2007.

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
Hek_tor

Evo ja trgujem preko FIME i nikako nisam zadovoljan, kasni im refresh , ne odgovaraju na postavljena pitanja i jos 100 cuda ... eto, preporuka nemoj preko njih!

Hypo je još gori. ne javljaju se danima na telefon. izgubio sam dosta love zato što nisam mogao kupiti i prodati na vrijeme. npr. tek za 3 dana možeš znati da li ti je neki nalog prošao ili ne.
Što se tiče njihovih brokerčića, mi forumaši znamo više od njih.
22.04.07. | 18:38

edo | profil
korisnik od: 15.08.2006.

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
najbolje je direktno otvoriti račun u Banja luci u Hypo banci.
Nas 20-tak je to već učinilo i svi smo zadovoljni!
Banjaluka vam je nepuna dva sata od Zagreba.
24.04.07. | 22:45

InvestG | profil

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
Jedna ljepa vjest brokerska kuca senzal uvela e-trading,preporodicemo se

07.05.07. | 20:42

Nadobudni | profil
korisnik od: 25.01.2007.

ocjena poruke

1%
zajednica
-
moderatori
ima li koja brokerska kuca u CG, Srbiji ili Makedoniji pračenje trgovanja kao Prva Generacija kod nas??
[color=black][/color]
20.05.07. | 22:46

ivek123 | profil
korisnik od: 07.02.2007.

ocjena poruke

51%
zajednica
-
moderatori
Mozda malo gledamo u krivom smjeru. Ima li koja borkerska kuca u EU ili US preko koje se moze trgovati u regiji? Siguran sam da ima. Pa ako netko naleti neka posta link.
skype - ivek1234