Novi neuspjeh teško bi pao Todoriću

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi neuspjeh teško bi pao Todoriću

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ja ne bi išao u taj posao, ne ne. Ima brdo malih trgovačkih lanaca koji grcaju, bolje sa njima sklopiti savez. U njemačkoj pored desetak velikih ima bar još stotine malih anonimnih lanaca koji isto uzimaju kajmak. Ljudi vole ići u takve manje trgovačke lance jer uvijek pronađu neku egzotu koju veliki trgovački lanci nemaju, jer su prebukirani i isfurani. Mercatoru će padati prihod svake godine dvoznamenkastim brojem to je jedino sigurno, a ti Toda ako hoćeš da te štrigaju samo daj.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

Žalosno je da je Agrokor isključen iz posla zato što je iz Hrvatske. Sada će prodati Mercator nekom fondu koji će sigurno forsirati robu iz svoje zemlje. Mi sno jednostavno najpogodniji da budemo međusobno partneri sa Slovencima, Srbima. U Hrvatskoj su prijetili političkkim skandalima ako Terme Čatež preuzmu Sunčani Hvar i odabrali Orco grupu. Koliko je to bio sjajan potez je sada vidljivo.

Sumljam da Todiric moez ispirsiti novac koji je potreban za MErkator- i ovako mu bilanca izgleda ocajno. Najproblematicnije po meni je kako bi Agencija za zastitu trzisnog natjecanja odobrila sapjanje Agrokora i Merkatora u Hrvatskoj ??? Doduse, ako EPH nema monopolisticku poziciju u Hrvatskoj onda je nebi imao ni Agrokor + Merkator…koja zemlja koje institucije….

BigBoffin

u hrvatskoj bi vjerojatno neke trgovine morao prodati ali bi dobio veći broj kupaca i prodajnih mjesta za robu iz vlastite prizvodnje a u regiji bi postao broj jedan.ovdje nije samo pitanje šta bi dobio kroz trgovinu kao trgovinu nego šta bi dobio kroz trgovinu kao proizvođač.a meni osobno bi bilo zanimljivo vidjeti koliko on plaća ona famozna davanja za police u trgovačkim lancima npr merkatoru u godini dana.što se tiče duga agrokora to bi mogao riješiti bez ikakvih problema ipo-om ili prodajom udjela u agrokoru što je samo pitanje vremena i mislim da mu kupaca ne nedostaje i što je najvažnije on ima robu i proizvodnju onoga što će ljudima uvijek trebati sve dok hranu ne zamijene tablete

New Report

Close