Fijasko nekretninske aukcije je slika tržišta

Naslovnica Forum Komentari članaka Fijasko nekretninske aukcije je slika tržišta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

glupost, pucanje nekretninskog bubble šteti samo onima koji su dosad dizali enormne zarade.. ako koja banka ode u stečaj tim bolje.. a kupci sigurno neće biti oštećeni

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

samo neka pukne. Ovo su sve pretjerivanja rezervirana za one s povlaštenim bilo čime. Kako da si radnik kupi kuću ili stan kad mu poslodavac isplaćuje 2500-3000 kn plaću? Ako i toliko??

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

“Neovisno gledano, i jedni i drugi previše očekuju. I to je njihovo pravo i/ili ”

Kupci neočekuju previše.
Članak je pretenciozan u korist prodavatelja ali niš od toga.Ta priča da će svi u RH gladovati ako prodavatelji ne prodaju nekretnine je ista kao i moja:
Kupio sam dionice skuplje nego su sada te ja nemogu zato ,kako nisam niš zaradio,kupovati ostala dobra.S toga, ako društvo želi sebi dobro treba od mene kuiti moje dionice po puno skupljoj cijeni kako bi nam svima lijepo bilo.Inače svi propadamo.

Problem leži u tome da se 2005 i 2006-a više nikada neće ponoviti a mnogi još čekaju povratak tih vremena i hrpe novaca od banaka.Napuhane cijene nekretnina i agresivno kreditiranje su glavni uzrok globalne financijske krize a u zemlji koja ima prosječnu plaču 700 Eu i besperspektivnu gospodarsku politiku te ogroman dug, teško da može biti perspektivno tržište.

New Report

Close