I Todorić ‘kaže’ da kvadrat mora pasti

Naslovnica Forum Komentari članaka I Todorić ‘kaže’ da kvadrat mora pasti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Oligarhija se prepala vruce jeseni pa je sa Todoricem dogovoren diskont kmetovima i raji kako bi im zeluci bili malo puniji kad budu ostajali bez posla. Kao i obicno, revolucionarne gluposti…
Naravno , nakon sta je ovaj izracunao kako da se rijesi zaliha, koliko konkurencije pada usput, nakrcao se casha preko ljeta itd.

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

jesil ti ikad jia pravi pršut?Ono šta Toda i ekipa ostala prodaju, zove se slano i prislano svinjsko meso.

imao sam prolike se upoznati sa Konzum-ovim cijenama tijekom godisnjeg odmora i zaprepastio sam se.
Cijene su 20-30 posto vece nego u jednom ALDI-u na podrucju Bavarske. Nije mi jasno da potrosaci to jos svojim novcem podupiru i idu u propast,jer dalo mi se reci da prosjecna placa je 3000-3500 Kuna. Pa ko moze obitelj od toga prehraniti??
Ne samo u pogledu prehrambene industrije vec i ostalog,hrvatska ne da nije konkurentna nego je na rubu bankrota, sto mislim da vec je, a sve te cifre oko kvadrata nekretnina su izvan pameti. Osvjezenje ce vjerujem ubrzo doci , ponovo na zalost obicnih radnika i njihove djece.
Tu se i krije problematika stranih investora, jer ne zele investirati u prenapuhane vjestacke cijene kvadrata.
Na Floridi sam kupio 500 kvadrata za 3500 eura, nedaleko od mora sa super infrastrukturom, kod nas ne mozes za to niti WC napravit. Cunami ekonomski ce se tek obrusiti na hrvatsku, mozda to i ima pozitivna ocekivanja, kako su nastali ti svi Tajkuni, tako ce i nestati, jer kad si gladan onda ces mu oteti silom.
Ja cu zivjeti na Pantovcaku, jer tamo sam vidio lijepu Vilu, koju cu si uzeti, tj prisvojiti, ..
Zao mi toliko naivnih hrvata, koji su prevareni do kosti.
Nemojte mastati da ce situacija se popraviti, niti ulazita vas novac na tu ZG-Burzu koja nije ni B. od Burze.
Sve Cash Kow ste rasprodali strancima, sto nas stavlja u status robova,sto znaci, daj ljudima kredite, uvali ih u dugove (kvadrat stana 2500 eura??? halo-) koje ne mogu niti vracat, jer rata je veca od place, al kad smo se ufurali da je ZG kao NewYork ili Split- Miami samo sto u USA imas placu kao dobar majstor 15000. Kuna pa i vise zavisno od tvrtke. E sad ce strani kolonijalisti nas uzet lopatom, jer ce nam sve uzeti Gratis!!!!
I Cshaucesku je bio siguran da ce jeb..narod do kraja, na kraju ga umlatise ko svinju.
Politicari, zapitajte se malo, da i tudji dzepovi imaju pravo da budu puni.
Pa ko nam tu Iluziju uradi?

ti si stvarno povrsan…

pogledaj konzumovu marzu tijekom 2007 i tijekom 2008

jedini u regiji digao opearativnu i neto marzu…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Taj pršut na sniženju je u biti dimljena španjolska šunka kojoj je prošao rok ima godinu dana.
A cijene pravih pršuta u Konzuma se kreću od 200 do 250 kn (ovdje u Makarskoj), a kako znam neke dobavljače, Konzum uzima maržu 50% na pršute i eto kako propagira hrvatsko. Na Španjosku dimljenu šunku uzima 20% marža a na domaći proizvod 30% do 50%. Prava Hrvatina, koja želi da se što više hrvatske robe proda.
I sad, kako će neki prosječan gost (kakvi već pohode RH) toliko platiti pršut, samo lud i bogat.

Pravi dioničar drži dionice barem 100 godina u svom portfelju.

Najskuplji i najpoznatiji pršut na Svijetu je baš jedan španjolski karakterističan po tome što ima kompletnu nogu sa papkom. Cijena 250 €/kg. Informacija stara 3 godine. To je francuska informacija i da ni je tako ne bi oni hvalili Španjolce jer su si ipak rivali. Odmah do njega je bio neki ruski kavijar za 4000 €/kg i Lindtt čokolada nemam pojma koja. To je iz nekih lux de lux novina.

who dares, wins

Da nije todorica i njemu slicnim ni jedan hrvatski proizvodjac ne bi osjetio krizu. Todoricevi kupci imaju valutu placanja u zavisnosti koliko im treba da dodju do novcanika (tj. da li je u dzepu od hlaca ili u torbi), dok on prema svojim dobavljacima ima valutu placanja cak i 120 dana (i to je super ako ispostuje)…sto se tice marze, bas mi je drago da je jedini digao marzu u regiji, mislim zbog njega mi je drago…one koje guli da bi imao takvu marzu ko sisa, bili su i bice sirotinja…

Od kako sam sebe uhvatio u laži više nikome ne vjerujem!

New Report

Close