Blokada je posljedica hrvatske inertnosti

Naslovnica Forum Komentari članaka Blokada je posljedica hrvatske inertnosti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Daj se onda odseli u Sloveniju! Ja cu ti platit troskove puta.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

CASTRO ti si obični bedak.Zbog takvih kao ti i jesmo tu gdje jesmo.Čovjek je napisao čistu istinu, ali ti si priglup pa to ne možeš shvatiti.Bilo bi dobro da se ti i tebi slični odselite negdje gdje vam je mjesto.I

iz ovog što je napisano jasno izlazi ideja da prema autoru hrvatska nije ni sposobna biti samostalnom državom.

jer ama baš ništa ne treba raditi da bi nama bilo bolje i da bismo živjeli udobnije i perspektivnije, nego sve treba raditi ama baš zato što to iz vica traži eu.

činjenica je da takve iste teze stalno dolaze od strane obje najveće stranke, ali je isto tako činjenica da birači strpljivo i marno biraju nesposobne ljude, koji stvarno ne mogu ništa sami.

ja bih to nazvao dugim i mukotrpnim političkim sazrijevanjem, koje je toliko sporo da nas možda u svom međuvremenu baci na dno europe. i to nema veze s eu, eu bi samo razvodnila cio proces, jer nijedna promjene neće biti uspješno provedena ako nije prihvaćena iznutra.

mentalitet čovjeka koji jedva čeka eu da ga ista “uredi” mentalitet je austrijskog konjušara, a ne građanina neovisne države.

obje prošle vlade stavile su eu kao prioritet zato što su otužno svjesni vlastite nesposobnosti da rješavaju probleme (što im nimalo ne smeta u samouguravanju u fotelje).

New Report

Close