CO ‘loto-djevojku’ plaća 13.000 kuna mjesečno

Naslovnica Forum Komentari članaka CO ‘loto-djevojku’ plaća 13.000 kuna mjesečno

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ovo je jos jedan primjer kako nasa drzava funkcionira. nece to moci vjecno. jos ima malo privatnih tvrtki koje mogu placati porez drzavi,tj.place drzavnim zaposlenicima, kojih fala bogu ima i sve ih se vise nagomilava. ako budem radio ikada u dzavnoj firmi, nadam se da cu isto misliti.

Paola Poljak?Hm.Pricamo o clanici mladezi HDZ-a? ili?Visokokvalificiranoj strucnoj osobi?Koliko godina se treba raditi da bi se bio strucan?Ili joj je tata bio strucniji pa je prenio znanja na kcer…, ali kad nezadovoljstvo prevlada zadovoljstvo moglo bi bit nemira….

Sestra zna svoj posao,zato je dobro i placena.
Amen braco.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


Sestra zna svoj posao,zato je dobro i placena.
Amen braco.

[kiss]

što smo htjeli to IMAMO.


što smo htjeli to IMAMO.

I više od toga!
Svaka nam čast!

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Tko ti je kriv kaj vi nemrete “sirti nogice” kao one….Ja to gledam vec godinama i sasvim sam naviknuo na to . BTW, musko sam i nisam homo tako da sam u zivotu s navedenim stavom osudjen da budem luzer! Crkvo javi se!

I onda mi je najbolje kad svi počnu zabrinuto kimati glavama čim netko počne kukati kako smo prodali banke strancima. Dok su bile naše, ovako se je i u njima gospodarilo, pa smo morali sanirati bankarski sektor za više nego smo ga prodali. Taj proces tek slijedi za domaći dio osigurateljnog sektora koji još uvijek na žalost drži većinu tržišta, te pravi više štete nego koristi. Osiguranje Zagreb se srećom uspjelo prodati (uvaliti) Basleru pa su u prvoj godini počistili bilancu za 64 Mil. EUR, iznos veći od godišnje zaračunate premije. A Osiguranje Zagreb je imalo tek 5% tržišta. Pitanje je što se sve skriva u Croatiji i koncernu Agram…

Ovdje upišite svoj komentar…

Astronaut

New Report

Close