Sindikati šokirani uvjetima za prodaju brodogradilišta

Naslovnica Forum Komentari članaka Sindikati šokirani uvjetima za prodaju brodogradilišta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Nisu valjda mislili da će ići radnicima na ruku??
Utuci gomilu novca od poreznih obveznika,a onda prodaj za kunu i to bez zaštite radnika.I to svome pajdi koji onda to sve rasproda.
Taktika koja uvjek pali izgleda.Tužno ali istinito.

sijem žito raste grahorica

A sta mislis di je otisa novac poreznih obveznika? Kooperantima, direktorima, sindikalistima, politicarima a prosjecni Mate iz skvera je sutio 15godina o tome kako mu kradu ispred nosa.
Da je bilo postenja, mogli su svi imat posal + 2000 novih radnika + nova popratna industrija… Ovako ce nam se i fakulteti i skole ugasit. Celicana u Kastelima je prodana za k.. a mogla je valjat limove za sve nase skverove + za izvoz.
E Mate Mate…

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Ma kako se divljak usudio doči tamo sa takvim spisom?

www.thpkr.com

Ma, te skverove treba ugasit,dosta su koperanti i menageri krali,evo u Uljaniku dosao i USKOK pa pokupio Linardona i ekipu.Bolje da se to ugasi,nego da se sanira od nase love.

Karlo nije ti lako.

Bila je jedna mala zemlja na mediteranu koja je nekad gradila jako dobre brodove,,,nisu ih baš znali prodavati a i previše su krali da bi opstali !!!!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

New Report

Close