KMBJ (Kemoboja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KMBJ (Kemoboja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li možda netko kakvu informaciju!

[smiley8]

Sad su se svi zainteresirali jer raste od 50 na 77, od 77 na 80, od 80 na 89…..Pa ljudi, jesmo vam govorili da uzmete kemoboju na 50 kuna, čak i na 80, čak i na 85 pa su se svi rugali…..eto sad raste pa se mnogi interesiraju. Trebalo je kupiti kad je padalo a ne kad raste jer onda je kasno…….Kasno je sad za neku zaradu.

Da, da slažem se svakako sa tobom hromi. Na volumenu od 11,5 tisuća kuna svakako je rast kemoboje izvrsna stvar. Pitam se jesu li je prodali oni nevoljnici što su je po 150 skupljali.

Kad samo pogledam ticker, neko me zadovoljstvo oblije što je onomad kupovao nisam, a niti poslije, srećom.

Pitaj svoga rođu i svata, on sigurno zna kako je gorke suze lio nakon što je kupovao kemoboju.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ne znam na kog misliš fotije? Znam samo neke koji su je kupovali po 70 i 80 kunića…..


Sad su se svi zainteresirali jer raste od 50 na 77, od 77 na 80, od 80 na 89…..Pa ljudi, jesmo vam govorili da uzmete kemoboju na 50 kuna, čak i na 80, čak i na 85 pa su se svi rugali…..eto sad raste pa se mnogi interesiraju. Trebalo je kupiti kad je padalo a ne kad raste jer onda je kasno…….Kasno je sad za neku zaradu.

Stvarno se ne sjećam tebe da si govorio da se kupuje na tim razinama. Znam jednoga koji je govorio da se kupuje obrnutim redosljedom po 100 kunića, pa na 80, pa na 50. Misliš da je on pogodio!? Isto kao i ti. Uzet će se tu ogromna lova jer je dionica likvidna za poludit. A tek što vrijedi!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Spidermenu, površan si jako. Netko ti je govorio da se kupuje po cijenama od 250 do 50 kuna i to silazno, dakle kupuje i ruši cijenu istovremeno. Likvidna nije pretjerano, ne trži je se u ogromnim količinama, ironiji nema kraja, no pričekajmo malo pa ćemo vidjeti za koju godinu tko je bio u pravu, jel može? Evo, ajmo vidjeti za 1 godinu – prije 2 tjedna bila je 50 kuna.

Za jednu godinu? Pa što je tebi? Pogledaj većinu dionica unazad jednu godinu. Neke su rasle 5 ili 9 puta. Pa za svaku dionicu možeš reći “pogledat ćemo je za jednu godinu”. Ipak bi trebalo biti bitno kada ući u dionicu. Nije isto ušao na 50 ili 100 kn. Jer to je već dupla zarada, zar ne!? Ne mislim pri tom isključivo na Kemoboju nego više općenito.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Da spiderman, za jednu godinu jer ja držim dionice jako dugo. Recimo imam neke koje su bile po 50 kuna prije 3 godine a sada vrijede oko 3000 kuna. Pa si ti izračunaj jel se isplati biti strpljiv ili ovakav kao ti. Godinu dana je ništa za jednu dionicu. Kemoboju nemam, nisam imao muda, al sad mi je žao da ju nisam uzeo na 50 jer vidim da će se ekipa fino zaigrati….Ne kažem da firma vrijedi 50 po dionici, al igra će uskoro početi kak mi se čini. Valjda me kužiš…

Svaka čast što držiš toliko dugo dionice. To je definitivno pozitivno, sigurno si puno love zaradio. Međutim, kod Kemoboje te “ne kužim”. Nema nikakvih financijskih izvješća, tu se lovi u magli, a kažeš da si dugoročni i sigurni igrač. Dobro, to je tvoje pravo. Molio bi te da mi u tom slučaju fundamentalno objasniš vrijednost Kemoboje ako je na duge staze. Mislim, dugorčni plan za jednu godinu, kako si naveo!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Spider, nisam rekao da imam kemoboju. Ne mogu ti reći fundamentalnu vrijednost jer ne kupujem dionice po fundamentima obzirom da to u hrvatskoj ne prolazi baš najbolje. Bolje je kupit po načelu rekla-kazala nego po fundamentima. Eno ti ga fundamenti na adrisu pa ne može više ni do 3500 doći…..Briga me jel lov u mutnom ili nije, Samo nek je zelena strelica….A kod mene je skoro uvijek zelena strelica.
Dionicu moraš držati dugo, dobro je upoznati i za par godina si od 10000 kuna napravio 1000000. A neki bogme i više[smiley1]

Mudro zbori ovaj hromi Dabar ovo zadnje, vidi se iskustvo priča.
Kažeš, nemaš dionice Kemoboje[smiley4]
Ajd’ dobro, ja sam na nekom drugom forumu loše čuo o njoj.


Mudro zbori ovaj hromi Dabar ovo zadnje, vidi se iskustvo priča. Kažeš, nemaš dionice Kemoboje[smiley4] Ajd’ dobro, ja sam na nekom drugom forumu loše čuo o njoj.

Meni se čini upravo suprotno. Šuplja priča, jer čas priča jedno čas drugo.

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)


shogun: ”
Mudro zbori ovaj hromi Dabar ovo zadnje, vidi se iskustvo priča. Kažeš,
nemaš dionice Kemoboje[smiley4] Ajd’ dobro, ja sam na nekom drugom
forumu loše čuo o njoj.

Meni se čini upravo suprotno. Šuplja priča, jer čas priča jedno čas
drugo.

A što ja to pričam čas jedno čas drugo???? Pa uvijek pričam isto! Reko sam da nemam kemoboje i da mi je žao što je nisam uzeo…Je li ti sada jasnije? Na ovim razinama mi je preskupa. Je li ti sada još jasnije?

Sve mi je jasno.[smiley6]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

New Report

Close