Evo tko je najbolje iskoristio sučeljavanje, bilo je i neugodnih iznanađenja

Naslovnica Forum Komentari članaka Evo tko je najbolje iskoristio sučeljavanje, bilo je i neugodnih iznanađenja

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne gledam HRT-e,pa donosim zaključak iz ovoga navijačkoga članka.Milanović je kao Predsjednik Vlade pokazao svoju nesposobnonost,da bi uopće imao šanse kod birača.Čokolinda lupa “ko Maxim po diviziji”.
Dok mi je Škoro još najozbiljniji kandidat.Pa neće na sučeljavanju izvoditi svoje pjesme i pričati viceve.
Zato je i bio tako ozbiljan,što mu mediji jako zamjeraju.Pa Predsjednik države je ozbiljna funkcija,a ne “Moje pjesme,moji snovi”!Gurate i podržavate Milanovića i Čokolindu,koji su potpuno bezprizorni.
Misli da nemaju nikakve šanse protiv Škore.Još ne znam da li ću glasati za Škoru ili Kolakušića,koji mi se čine najozbiljniji kandidati za Pantovčak.


Misli da nemaju nikakve šanse protiv Škore.Još ne znam da li ću glasati za Škoru ili Kolakušića,koji mi se čine najozbiljniji kandidati za Pantovčak.

kolakušić nema šanse….škoro ima….tako da ne bacaš glas bezveze….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

na ja(v)dnoj televiziji gdje i dalje nakon gotovo 30 godina samostalnosti, postoji potreba postavljati pitanje Tuđman ili Tito ? zar ste očekivali nešto bolje, mene samo zanima kada će umjesto 80 zatražiti mojih 100 kn, za ovaj hibridni protuhrvatski program

Kolakušić me nije dojmio ni odjelom, ni stavom ni konstantnim dociranjem, jako loša prezentacija.

Škoro se poprilično dobro snašao u društvu govornika, kojih je ovom prilikom bilo jako malo, tj. samo Grabar-Kitarović i Milanović. Dio ekipe kao da brani diplomski rad, gleda u kamere i prebrzo ponavlja naučeni tekst,poglavito gospodin Kovač. Babić i Pejović kao da su pogriješili studio ;

Juričanu je ovaj format točno 2 sata i 15 minuta predug da bi bio zanimljiv, dok je Pernaru najveća želja biti Juričan ali je pošao u domenu ozbiljnosti gdje nema kapacitet. Gospođa Orešković je slobodno mogla i propustiti emisiju, kao i gospodin Đapić, nitko nebi primjetio.

Kad bi samo ja birao predsjednika to bi bio gospodin Dejan Kovač. Iznenadio me u svakom pogledu. Iznenadila me i Kolinda jer koliko je loših izjava dala u zadnje vrijeme sama je sebi srušila rejting i dovela se u izgubljenu poziciju. Škoro je isto podbacio, ovo je prevelik teret za njega. Juričan na jedan ironičan način demistificira svu bijedu naše politike gdje je ispred svega materijalno i interes pojedinca nauštrb jadnog naroda.
Na kraju što reć, ispast će predsjednik Milanović.

Sokrat: Vidiš li prijatelju ona tri čobana? Sve dok oni mogu da nadglasavaju mene i Platona i uslijed toga da donose odluke, ja u demokraciju ne vjerujem.


Kad bi samo ja birao predsjednika to bi bio gospodin Dejan Kovač. Iznenadio me u svakom pogledu. Iznenadila me i Kolinda jer koliko je loših izjava dala u zadnje vrijeme sama je sebi srušila rejting

Kolinda je imala šalabahtere i spremila se pa se pitam kakva bi ispala bez toga. Najjači je bio Milan Bandic hehe

U ovom trenutku je škoro jedini ozbiljan!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Kovač bi bio najvjerojatnije ….. najbolji predsjednik ……. ne piva bez veze, ne lupeta bez veze i RADNIK je ( nije amerika na neradnike – ka šta prati glas milanovića a zbog toga on i ne bi minja ovlasti predsjednik jer više ovlasti više posla bolje ovako isti piti i ležati )
Ali Kovač se slabo pripremija i treba unit više srca ( jes ga čuja kako viče na Kolindu “ne gledaj bilježnicu ” ) …..
Ali on se poziva na red, rad i razum …

DAJ PET !!!

A ja bi za Predsjednika izabrao Mrleta iz grupe Let 3″!

New Report

Close