Kujundžić najavio novi financijski udar na građane

Naslovnica Forum Komentari članaka Kujundžić najavio novi financijski udar na građane

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A kako si se ti kroz tako siromašno zdravstvo uspio tako obogatiti?

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

crveni, 30.09.2019. u 15:47
Ponovio je svoju tezu da ne možemo sa 750 eura izdvajanja za zdravstvo po stanovniku biti jednako dobri kao i zemlje u kojima se izdvaja 5000 eura.

Baš me zanima kakve su plaće i standard u tim zemljama, te da li penzići kopaju po smeću ili putuju po svijetu…

pa ne može milijun građana Republike Hrvatske o svome trošku brinuti za liječenje još nekoliko stotina tisuća građana BiH koji ne uplaćuju u HZZO.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Koji tenkre! Sustav u rasulu i pun rupa, a on laprda…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

To nije u redu da opet udarate po đepovima građanima koji žive sa premalom plaćom. Nemoj te uspoređivati druge zemlje europske di su plaće puno veće i bolje, nego u hrvatskoj. Prvo riješite građanima povišicu plaće a ne dizati cijene, to je uzaš

Jedino fer bilo bi da svi plaćamo jednako. Ovako i onako svi primamo ISTU razinu usluge… sve ove socijalne gluposti su onda nepotrebne.

Znači opet po nama građanima, znaci zdrastvo nema novaca a što je sa onim 40 milijona sto je zdrastvo dalo u Bosnu i Hercegovinu za obnovu njihovih bolnica a sve po našem džepu.

Ili smanjiti usluge ili povećati izdvajanje uz biranje osiguravatelja. Nema druge.

Kupujmo hrvatsko!

Romel, 30.09.2019. u 21:12
Morat ćemo svi izdvajati više

Trebaju svi povećati 2 puta izdvajanje za zdravstvo.
Oni koji su izdvajali 750€ sada trebaju izdvajati 750 * 2 = 1500€ .
Oni koji su izdvajali 0€ trebaju izdvajati 0 * 2 = 0€

Kako može ministar Kujundžić povući paralelu izdvajanja za zdravstvo u najrazvijenijim i najbogatijim dijelovima Europe?. Kada uspoređuje izdvajanje njih i nas neka nas usporedi I po plaćama, standardu i sl. Ovako je pomalo licemjerno praviti ovakvu usporedbu.

A što sa ljudima koji izdvajaju za zdravstvo, plaćaju dopunsko i godinama ne odu liječniku niti koriste usluge zdravstva..Zašto se tim ljudima ne refundira novac ili produži osiguranje bez plaćanja ?Kome ide taj novac ?Onaj tko plaća i zakasni sa plaćanjem stavite ovrhu!?Zašto ne napravite u info sustavu poveznicu?Zašto se takvoj osobi naplati usluga pri primitku u Hitnu pomoć,slijedom prometne nezgode a samo je obavljen pregled ..pitanja napretek..napredak nula bodova


A kako si se ti kroz tako siromašno zdravstvo uspio tako obogatiti?

Ocito ne dovoljno. Sad ce nam podici “rentu“ i pljacke i rasipanja mogu ici dalje.

New Report

Close