Ivica Todorić: Nikad nisam čitao ugovore, gradio sam Hrvatsku

Naslovnica Forum Komentari članaka Ivica Todorić: Nikad nisam čitao ugovore, gradio sam Hrvatsku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Valjda računa na neubrojivost pa priča nebuloze. U svakom slučaju ostajem pri svome. Da pravosuđe imalo vrijedi, optužnica bi trebala biti teška minimalno 100 milijardi i uključivala bi sve bivše i sadašnje premijere i ministre, guvernere HNB-a i ravnatelje HANF-e, uključujući jedan i jedini HDZ. Sve drugo je nevrijedno ostanka u Hrvatskoj.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

kako da ne krenu suze zbog gorke sudbine tog hrvatskog rodoljuba i dobročinitelja koj ništa nije uzimao za sebe nego je nesebično davao drugima? 🤣😂🤣

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Sve ove optužnice su toliki smijeh…istražuju pa istražuju par godina, pa jedva slože neku optužnicu, suđenje koje traje 10 godina, nepravomoćna presuda (za ljude) pa se žale pa ponovno suđenje opet 10 godina, pa pravomoćna presuda 2 mjeseca (koga je više briga tad?)….

A evo zaustave te na cesti, nisi vezan, mobitel u ruci…još ti i svijetlo ne radi…voziš prijatelja iza koji nije vezan i koliko tisuća kuna dobiješ kazne na licu mjesta….

Ivica je očito krenuo primjerom svoga zemljaka Matana iz serije Prosjaci i sinovi. Samo, čini mi se da Ivica čan niti ne glumi nego je stvarno izgubio doticaj sa stvarnošću.


Ivica je očito krenuo primjerom svoga zemljaka Matana iz serije Prosjaci i sinovi. Samo, čini mi se da Ivica čan niti ne glumi nego je stvarno izgubio doticaj sa stvarnošću.

Koje su sve spletke i lopovluci bili tokom “stvaranja“ tvrtke, a koje otkako su mu ortaci preuzeli kormilo nije nikakvo čudo da nista ne zna … da zucne mrak ga pojede …

New Report

Close