Od siječnja ‘Cro kartice’ – voucher od 2500 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Od siječnja ‘Cro kartice’ – voucher od 2500 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

furia, 30.07.2019. u 09:54
A ona će funkcionirati na sljedeći način: poslodavci će zaposlenicima na godišnjoj razini, na ime božićnice, regresa, nagrada i ostalih naknada moći isplatiti maksimalno 7500 kuna neoporezivo po radniku, a porezna reforma sad će omogućiti da se najviše 2500 kuna od tog iznosa radnicima, na ime nagrade, može isplatiti putem “Cro kartice”.

Znači mogu birati hoću li dati radniku sve u novcu (7500) ili dio u novcu a dio u kartici koju on može potrošiti samo na određenim mjestima i to isključivo turistički…

Zašto bi bilo kome davao karticu, kada mi je ista stvar dati novac ili karticu, dok će svaki radnik radije uzeti novac, pa onda ga potrošiti kako želi.

Neka kartica od 2500 kuna vrijedi 5000kn, tada je meni svejedno kako ću isplatiti radnika, ali radnik ima konkretne koristi od te kartice.

zašto bi netko svoga radnika trpao u drugu vansezonsku kategoriju (da ne kažem klasu) kako bi to želio ministar, te mu time još više samnjivao zube, možda je upravo želja vlasti da bude još sitnozubiji i ne može ugristi ove lopove, smutljivce i besposličare, koji sebe nazivaju Vlada RH, obični diskriminatori

samo još treba da Todoriću povjere štampanje tih vaučera, jer je sada besposlen, a može mu i Rohatinski pomagati u štampariji

To su igre uhljeba bez pameti.smanjite poreze kojim pljačkaše raju a oni će za svoj novac birati gdje i kako će ljetovati.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

@furia – Tako vjerojatno svi razmišljamo. Novac, kakvi papirnati vaučeri, kakva pravila o trošenju i ograničenja…

No, počekajmo javno savjetovanje pa ćemo vidjeti na koje će nas sve načine naguzit i zakomplicirat život. Što će uvjetovat čime, što će nam uzeti, kako nas prisiliti da ju ipak koristimo.
Sad su novinarima i javnosti predstavili pozitivne strane “reforme”, a tek u savjetovanju će biti prikazano sve i sigurno neće biti ružičasto. Trebat će dobro čitat što će nam sve podvaliti i pobuniti se na vrijeme.

Jeste li sigurni da je to u skladu sa EU propisima? EU ne dozvoljava pogodovanja i favoriziranja samo jedne skupine. Pa bilo je čak problema oko slogana “Kupujmo Hrvatsko”.

mađari to imaju godinama briga ih za eu

dan je pametniji od noći!

da, neznamo mi gdje ćemo trošit svoje novce nego će nam oni označit objekte i reć jel smijemo u sezoni ili izvan

gamad

slijedi nam precesija

Debilna ideja I drzavni intervencionizam koji ce dodatno pojacati klijentelizam i korupciju

Ovaj Cappelli je tipični uhljeb i štetočina! Kakva bedastoća mijenjat gotovinu za papir sumnjive kridencije, a sve kako bi se nepotrebno ministaratvo opravdalo kao da nešto radi!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

To je bilo aktualno i prije dvije godine. I onda se dogodila prošla iznimna sezona koja je sve bacila u drugi plan. Ipak se kod nas sve događa stihijski i nepredvidivo pa su i mjere takve. Vatrogasne.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Što ćemo za svoju plaću opet moći kupiti samo zastavu 128?

Ništa od talijanskih, njemačkih, američkih ili japanskih auta.

Hebeni komunisti.

New Report

Close