Šokirani turisti: Vožnju od aerodroma do centra Zadra ‘taksist’ im naplatio 800 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Šokirani turisti: Vožnju od aerodroma do centra Zadra ‘taksist’ im naplatio 800 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Valjda postoje kamere u zračnoj luci, a i u Zadru???

Prije će ga naći Vidoviti Milan nego što se naši sjete provjeriti kamere.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

ja sam nedavno u amsterdamu platio od centra do hotela 49 eura i na recepciji se raspita dali je to normalno;;; samo su me krivo pogledali(nisu zvali novinare, oni misle da je to normalno pa velika piva je 8 eura u sklepanom sanku). !
ne mislin da je ovo u redu iako tu postoji i veci problem a to je navodno nelegalna konkurencija koja jos i podvaljuje ali :::

NARAVNO OVO NIJE PRESTALO. Mojim poznanicama je naplaćeno isto u Zadru od zračne luke do ulice Grgura Ninskog, 04.08. oko 17.30 iznos od 600 KN /UBER taxi, navodno, i to ponovio vozač jer su HR državljanke, da nisu, onda je cena 800 KN/. Jasno, nema nikakvog računa !!!
Ovo je trebalo rešiti nalogom da “taxi” vozi do policijske postaje i to rešiti odmah uz pomoć Policije. Ova cena ne postoji nigde na svetu, ko ne veruje koliko je UBER za 15 km neka proveri svetke portale, Prevara se nastavlja svaki dan u Zadru, nema inspekcije, policija verujem da nema prijava !!! Strašna pljačka i sramota za celu Hrvatsku !!! Savet je kod ovih cena da se odmah traži vožnja do policijske postaje i odmah tražiti zaštitu od prevare.
I to što pre, to je savet svima. U ZGB je Uber oko 90 KN do zračne luke !!! Sramota za grad Zadar i sve organe države u njemu, koji treba da zaštite nedužne od ovakvih kradja.

I ovo je za svaku osudu *** Mi vožnju od Zračne luke do Zadra naplaćujemo 500 kuna. Putnici znaju prigovarati zbog cijena, ali one su takve zbog naknada za parkiranje na aerodromu”, pojasnio je vlasnik, za portal 057info. *** NIGDE U SVETU nema da u cenu prevoza ulaze i nekakvi troškovi parkiranja ! Osim toga, i cena od 500 KN za 15 km je previsoka, čak je i to za javnu osudu. Inspekcjia grada Zadar mora da najzad počne da deluje, a onim prevarantima ima pravo i oduzimanje vozila. I to pod hitno. Ovakve cene neće ostati nepoznate, naravno, ali sem delovanja Države Hrvatska sve će biti objavljeno i u stranim novinama, kao upozorenje – neka se stranci klone Zadra, Splita… svuda gde vlada ovakva prevarantska “taxi” mafija. UBER je svuda najjeftiniji, ali to onaj gore pomenuti g-din ne zna, naravno. Sramota velika !!!

Ehhh, pa valjda vi bolje znate HR od mene ??? Naravno da sam o ovome pisao i Gradu Zadar – i naravno, nema odgovora… Ali zato je moguće i da ceo grad ostane bez jedinog vatrogasnog krana /popravak u inostranstvu/ a bez da je prethodno obezbedjena zamena??? Za to vreme je onaj jadan par “uživao” i pogledu na grad i more sa velike visine!!! O tome i o taxi prevozu treba, ali ne vodi, računa Grad Zadar !!! To je velika sramota za celu HR, verujte, o tome se već piše u inostranstvu… Bravo za grad !!! Šteta da propada ugled cele Države zbog bahatih i nesposobnih pojedinaca koje vi svi plaćate ~~~

New Report

Close