Plenković: Mirovinska reforma je u interesu umirovljenika

Naslovnica Forum Komentari članaka Plenković: Mirovinska reforma je u interesu umirovljenika

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ono što radimo, radimo u interesu umirovljenika, da mirovine budu veće i da nema diskriminacije. Ojačali smo drugi stup i ne samo kroz indeksacije, već i kroz brigu o najmanjim mirovinama, radimo iskorake koji su pozitivni i sve to treba imati na umu kada se gleda širi okvir naše politike”, kazao je premijer na sjednici Vlade.

U interesu umirovljenika OMF-ovi su zgubili zahvaljujući grupi Borg milijune kuna te ste tako ojačali drugi stup. Bravo Plenkoviću.

Zanimljivo je sto oni sami osmisle i naprave “reformu“ i sami je onda pozitivno ocjenjuju, a realnost ih ionako ne zanima. Otisli su u kukuruz toliko duboko da ih vise niti rođena mater ne moze vratiti … a mi ko pingvini kimamo glavama …

Rijesite visinu mirovjna nalih osoba i onda imas rijesenje ovako svi zaradzuju pa i sindikati,piram njh sad koliko ce njihove mirovine biti pokazi izracun malih i velikih to su samo spinovi ne drugo

Plenkovic namjerno provocira buduce umirovljenike. Njegova grupa Borg stavila je sape na novac buducih umirovljenika i sada samo treba napuniti fondove da ih borgovci “u interesu umirovljenika” opet očiste.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

New Report

Close