Fina šalje 19.000 kazni, bez prethodne opomene

Naslovnica Forum Komentari članaka Fina šalje 19.000 kazni, bez prethodne opomene

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pazi sad ovo. Sve te podatke ima Porezna i lako je ustanoviti, tko ima promet a tko nema. I umjesto da ljude opomenu, da su dužni predati izvještaj, oni šalju kazne, na koje se možeš žaliti, te se još više papirologije stvara, uključuju se sudovi i razne druge institucije… a trebalo je samo pogledati na server Porezne.

to roki , udri uhljebi natipkali 200 miliona kuna kazni u jedno popodne .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Vidim 19.000 firmi osnovanih u drugim EU drzavama u skorom roku. Kako se ono kaze – možeš raditi sto god hoćeš, ali ne dokle hoćeš-

@viewer, ja sad ustanovio da sam sve na vrijeme predao online Poreznoj no zapelo mi je kod lozinke za RGFI jer su to dva odovjena sustava i to se nije predalo. Sad samo čekam kaznu… Strašno koliko komplikacije za malog poduzetnika u Hrvatskoj.
Sve bi se to dalo objediniti i stvoriti ugodniju poduzetničku klimu, ali nema volje. ABC

Ovi kao i ZG Vodoopskrba namiču novac inovatvnim metodama! Strašno!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

nije ovo nikakvo udaranje niti ima veze sa tim glupim nazivom kojime nazivate državne i javne namještenike, reda mora biti a vrijedni djelatnici fine imaju i obvezu raditi po pravilu i zakonu, svi poslovni subjekti imaju obvezu slanja izvještaja i svi oni to znaju ali mnogi ignoriraju i nitko im nije kriv zbog kazni koje će dobiti osim njih samih, umjesto da kritizirate shvatite da ovo institucije samo rade svoj posao!

Da, rade, ali sada šalju kaznu za 2016 godinu!!! Šalju kaznu onima koji su u toj godini brisani, onima koji su u pokušaju gašenja tvrtke išli na točku 70, član 1 i 3, kojim se tvrtka briše prisilno ukoliko tri godine zaredom ne preda GFI… u pokušaju da jeftino zatvore tvrtku, jer su inače dužni provesti stečajni postupak i likvidaciju troška najmanje 20KKN…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close