FOTO: Radnici bez plaće, a bivši gazde Uljanika kupili luksuzne jahte…

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: Radnici bez plaće, a bivši gazde Uljanika kupili luksuzne jahte…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Da li ljudi shvaćaju kako mediji prikrivaju i zavode ljude na krive tragove u ovoj aferi, većoj puno i od Agrokora! Cilj te kampanje je odvesti pažnju s GLAVNOG KRIVCA stranke IDS, i napraviti sve porezne obveznike ove države budalama!

Ova pulska novinarka još uvijek ne razumije ni da se radi o “gazdama” dvije različite tvrtke, a kamo li nešto dalje od toga.
Btw. jedan je u svojoj firmi doista i “gazda”, a drugi je radio za svoje gazde od kojih je najveći gazda država

Nitko u hr jos nije nikome prosuo mozak zbog ovakvih stvari. I sve dok se to ne desi narod ce glodati kamenje a bezdusnici kavijar


Nitko u hr jos nije nikome prosuo mozak zbog ovakvih stvari. I sve dok se to ne desi narod ce glodati kamenje a bezdusnici kavijar

Pred Uljanikom je i nakon 7 mjeseci štrajka svako jutro parkirano stotinjak relativno novih skutera tako da nitko u Puli “ne glođe kamenje”
Možda bi zanimljivo biti dati i prosjek plaća za cijelu kompaniju u vremenima kad su gazde kupovale jahte jer bez toga ovo je ipak samo obično populističko pumpanje.
Nema tu gladnih već samo onih koji češkajući se ispod stomaka sjede i čekaju da opet sve bude kao prije i onih koji su shvatili da je taj pir gotov, pa su digli sidro i otišli dalje.
Tko traži posao, naći će ga, a jedini problem može biti ta emocionalna povezanost sa pjeskarenjem broda

…ovo me podsjeća na slučaj remonta zrakoplova gdje su dva zeca optužena za siću dok je 130M isparilo, a pravi krivci se smiju!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Gazde ove firme su radnici koji su sami izabrali ovakvo rukovodstvo…sad neka snose posljedice!!!
Tko je spašavao ‘moje’ građevinare Konstuktor, Viadukt itd…po čemu su radnici brodogradilišta povlašetiniji od svih ostalih koji su završili na burzi da ih sada treba žalitii još da im platimo njihov stečaj?!?!?!?!

ne mogu vjerovati, tako male, kratke jahte, ma dajte, kakva je to jahta za 110 000 ojra, mogli su mu od otpada u Uljaniku skrpati skuplju

Sramotan clanak, bez glave i repa

New Report

Close