Zagrebačka tvrtka planira zaposliti 300 ljudi: “U 25 godina u Hrvatskoj nismo vidjeli da tržište raste kao tamo”

Naslovnica Forum Komentari članaka Zagrebačka tvrtka planira zaposliti 300 ljudi: “U 25 godina u Hrvatskoj nismo vidjeli da tržište raste kao tamo”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Niakkvo čudo. Ukrajina štrika softver još jeftinije nego mi pa je očigledno da ovi žele ušićariti na još jeftinijoj radnoj snazi programera. Slijedeća postaja je Obala Bjelokosti, tamo su programeri još jeftiniji i rade samo za hranu

Nikola Dujmović je od ničega stvorio respektabilnu IT.tvrtku Prije 25 godina nitko osim njega nije vjerovao da će uspjeti. Imao je viziju, znanje, sposobnosti, vještinu upravljanja, što je stalno nadograđivao, prave ljude oko sebe, urođenu tvrdoglavost, vjerovanje u sebe, samopoudanje uz dozu samodopadnosti, ogromni potkrijepljeni ego,… Sad bi trebao znati stati i ne se previše raspršiti, teritorijalno i sadržajno. Taj bi stručnjak bio dobar premijer. On zna što hoće, što može, što smije i što nam treba. Ne podnosi uhljebe, neznalice stranačke “idiote”, On domoljublje i hrvatstvo živi. Ne ističe ih, kao što se time ne koristi.
Ima još njih njemu sličnih. Treba ih pronaći, pokazati i ugraditi njihovo znanje u razvoj gospodarstva, društva i države.

New Report

Close