Promjena na čelu Hrvatskog Telekoma: Tomašković podnio ostavku, od travnja novi predsjednik Uprave

Naslovnica Forum Komentari članaka Promjena na čelu Hrvatskog Telekoma: Tomašković podnio ostavku, od travnja novi predsjednik Uprave

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sad ode kad je rastjerao male korisnike maxtv-a i ostao bez pola sadržaja na njemu. Interesantno, svi kao uspješni a moraju otići.

Samo da ne ode u OPTIMU :):):)

@Jura Optima je vlasništvu HT-a, @zvonkac ako misliš da se CEO bavi programima na Max Tv-u i da se njegova efikasnost mjeri po tome koliko je programa tamo, malo si u zabludi.

Stručnjak,
HT nije vlasnik Optime…nikad nije bio a ni neće biti!

@tizianhttp://www.poslovni.hr/domace-kompanije/ht-preuzeo-upravljanje-optimom-273925…vlasnik je 12% Optime, ali ima puna upravljačka prava te je Optima dio HT grupe.



@tizian
http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/ht-preuzeo-upravljanje-optimom-273925…vlasnik je 12% Optime, ali ima puna upravljačka prava te je Optima dio HT grupe.

uparvavljanje i vlasništvo nije jedno te isto. po tome je hrvatska u vlasništvu plenkovića.

who dares, wins

Malo sam se nespretno izrazio, naravno da nije isto, vlasnici su 12%, i imaju upravljacka prava, to sam mislio reci, tako da nisu bas neovisni.


Malo sam se nespretno izrazio, naravno da nije isto, vlasnici su 12%, i imaju upravljacka prava, to sam mislio reci, tako da nisu bas neovisni.

Ja te lijepo molim da prestaneš pisati gluposti. HT je vlasnik 17,41% Optime.

New Report

Close