Danko Končar neće biti strateški partner za Uljanik?

Naslovnica Forum Komentari članaka Danko Končar neće biti strateški partner za Uljanik?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Lijepo sam govorio da je tip kokošarska jajara.

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

Zapravo je dobro da su u Uljaniku izašli s tako ogromnom cifrom i da Končar tu maksimalno gleda svoj interes. Time je loptica u cijelosti prebačena državi, a čak ni naša država nije toliko luda da spiska 1.3 milijarde eura na jedno propalo brodogradilište.


Zapravo je dobro da su u Uljaniku izašli s tako ogromnom cifrom i da Končar tu maksimalno gleda svoj interes. Time je loptica u cijelosti prebačena državi, a čak ni naša država nije toliko luda da spiska 1.3 milijarde eura na jedno propalo brodogradilište.
nisam siguran. moramo štiti NAŠA radna mjesta. Živio komunizam u punome sjaju.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Oće
Bit će
Horvat nije nepobjediv (čitaj nepodmitljiv,..a na kraju krajeva ima i on svoje šefove…)
Ukoliko se i nebude išlo u smjeru u kojem Končar želi oni će namjestiti igru preko Smart Holdinga i opet će biti glavni igrač jer trenutno se i namješta igra (veza Ukrajinskog veleposlanika čitaj Ivice Pirića i ekipe koja drma Smart Holdingom da preko njih budu partneri…,jedini koji su tu sami je Fincantieri
Ako imate nazovite to tako 2 igrača koja igraju za istu stranu i Fincantieri koji je “sam” zaključite sami tko će na kraju preuzeti Uljanik….!!!
Končaru je to sladak i težak zalogaj ali nemojte zaboravit da je on već odavno bacio oko na taj teren koji je idealan za izgradnju marine i sadržaja oko nje
Ulažem milijun eura u okladu da će na kraju Končar biti taj koji će preuzeti
E moj Horvat…premala si riba…!!!

Poštovana Marija,

Vama u ovom tekstu elementarna matematika ne štima.
Naime, kad kažete da Končar neće uložiti “niti kune” u Uljanik onda preskačete ili ne znate da je već na lijepe oči uložio 12 milijuna eura, te da još 12 mora uložiti u dokapitalizaciju kad bude usvojen plan restrukturiranja.
Dakle ukupno 24 milijuna eura, odnosno nešto manje od tih 200 milijuna kuna koje spominjete u tekstu.
To je dokapitalizacija, a ovo o čumu Vi pišete u svim se privatiziranim brodogradilištima zvalo vlastiti doprinos.
Znači je li 24 milijuna eura za dokapitalizaciju Uljanika puno ili malo novca ja ne znam, ali vjerojatno bi nam bilo lakše usporediti kad bi recimo malo istražila pa nam za usporedbu dala s koliko je novaca dokapitaliziran 3. maj, s koliko Brodosplit, a s koliko Brodotrogir.
Ako su svi iskeširali ili, hajde, bilo koji od njih, onoliko svoga novca koliko je dala država, onda nemam apsolutno ni jedne primjedbe.
Ista država, ista pravila, ne?

New Report

Close