Hrvatska internet trgovina MALL.HR otvorila je novo mjesto za preuzimanje naručene robe

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatska internet trgovina MALL.HR otvorila je novo mjesto za preuzimanje naručene robe

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Poštovani,
naručen je proizvod preko mall.hr i plaćen online, te ga još nisu isporučili. Moj kolega i ja smo kupili u isto vrijeme, s tim da je on uzeo opciju plaćanja s pouzećem, dok sam je naš odabir načina plaćanja bio onoine unaprijed s dostavom proizvoda u stan. Kolega ga je dobio još prije 2 tjedna, no naš proizvod nije još isporulčen, iako je komunicirano da će dostava ići najkasnije do 26.11. u stan. Poslan je mail u mall.hr, oni ga ignoriraju, dok telefonskim putem javljaju da ne mogu ništa napraviti. Nisu se potrudili ni pitati koja je to narudžba, tako da je razgovor preko telefona gubitak vremena jer se svodi na razgovor tipa “Žao mi je!” umjesto da aktivno rješavaju problem. S obzirom da su uredno uzeli moj novac, a još nisu isporučili proizvod, molila bih povratnu informaciju što napraviti. Također upozoravma na oprez pri kupovini!

U potpunosti isti slucaj imam kao korisnik Marina83 naruceni su proizvodi 18.11.2018. I do danas nije stiglo,na telefonu zao mi je i to je to.npr preko kineskog wisha i geeka sam dobio direktno iz kine za 11 dana robu s izvjestajem o trekkingu proizvoda od kojih ovi iz malla imaju sto uciti.uglavnom iznimno neprofesionalna usluga i ako narucujete sada ocekujte zastoje ako si sami ne preuzmete robu.

New Report

Close