Kinezi sada ciljaju svoju građevinsku tvrtku u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Kinezi sada ciljaju svoju građevinsku tvrtku u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A posrnuli Viadukt u stečaju?

dali j je u interesu dalekovod nešto sam imformiran možda bolje znate

ako sve pokupuju što je kod nas propalo, to će biti najjači građevinski koncern Gradnja Tehnika Vijadukt Konstruktor Čajna Kroejša

Trebali bi biti ludi da kupuju te propalitete: tvrtke s katastrofalnim menadžmentom, nikakvom organizacijom, gomilom dugova i lošom reputacijom neplatiša dobavljačima. Radnike koji im trebaju mogu zaposliti u tvrtki koju samu osnuju, a ako ima nešto mehanizacije da vrijedi, to se povoljno može kupiti kad ovi odu u stečaj.

Jedini razlog dosadašnjeg opstanka tih zombija koji su davno trebali propasti, nada je njihovog komunističkog menadžmenta i njihovih političara- jataka da će imati još prilika za lovu u mutnom.

‘za novu dimenziju hrvatsko-kineskog poslovnog povezivanja. ‘

Je znači onda to, kako će dosadašnje dimenzije ići na reviziju pred kakav stručni odbor ili komisiju sabora , istovremeno sa strukovnom revizijom udžbenika povijesti za 4. razred srednjih škola , kako bi te stare dimenzije bile učinjene prihvatljivima za budućnost hrvatske države. To će biti lagan zadačić, možda po šabloni kakve frendly revitalizacije, ko 3.maj iz rijeke primjerice . E sad nakon rusa i sber banke , i kinezi bi mogli preopteretiti zabrinute glave raspjevanih harmonikaša koji uzimaju u pridržaj te , ‘dimenzije ‘.

Moguće je i da su i kinezi sa kajzerice odselili u jug II ko i netko kako je preselio ispite bezizlazno nepoložive iz Zagreba u Osijek .

Ajde možda i gradski vrt se obnovi uz pomoć kineza ako zaglavi dogovor sa Mađarima .

Samo da kinezi ne počnu kinjiti ko bijesna baba i sve će biti uredu.

Jedva čekam…da spuste NAPUHANE CIJENE USLUGA I GRAĐEVINSKOG MATERIJALA…
I stavite ponovno P D V . ….Jer uskoro se rađa _ NOVA PRIVILEGIRANA KASTA U DRŽAVI-
GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA….. u sprezi sa politikom.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close