Sad je i službeno: Računovođe su na to apelirali dugo i glasno, a sada im se želja i ispunila

Naslovnica Forum Komentari članaka Sad je i službeno: Računovođe su na to apelirali dugo i glasno, a sada im se želja i ispunila

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prekomjerna regulacija nastavak je hiperprodukcije pravnih akata iz samoupravnog socijalizma. Glavni kreator tkz pravnog sustava u Hrvatskoj(čitaj: birokratsko- kastinskog sustava) pravno je školovani samoupravni socijalist.
Da prekomjerna regulacija može biti kontraproduktivna i žalosno-smiješna najbolje se ogleda u reguliranju faktoring društava. Faktoring društva koja su nakon agrokorova potopa ostala i dalje rade prikriveno financiranje i lažno predstavljanje! Regulatoru ispred nosa i otvorenih očiju i dalje se dešava da napr, faktoring društvo bonitete F plasira tvrtki bonitete A,B,C financijska sredstva kao regresnom dužniku, jer ga ne može osigurati kod osiguravajućih društava, Sama faktoring društva lažno se predstavljaju jer su u suštini brokeri u faktoring djelatnosti. Ovome se može pridodati certificiranje za strane vlasnike koji prilažu potvrde o nekažnjavanju u Hrvatskoj mada su u svojoj matičnoj državi kažnjavani i protiv njih se vodi nekoliko krivičnih postupaka.

New Report

Close