Kreće projekt e-Poslovanje za poduzetnike

Naslovnica Forum Komentari članaka Kreće projekt e-Poslovanje za poduzetnike

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Hm, trajati 48 mjeseci i završiti 2020? Sad smo skoro 2019… znaci do kraja 2020. Je nekih max 26 mjeseci… i kako ce oni tih 48 mjeseci ugurati do 2020. Godine 🙂

GRAĐEVINSKI UVJETI ZA IZGRADNJU KUĆE NA MORU.

Brač………. čekanje 3 godine …
Zadar ………čekanje 2.-3 godine….
———–
Jedan DALMATINAC se dosjetio …. Predao zahtjev za uvjete za kuću na moru na Braču—
i odmah krenuo u izgradnju!
Tko mu šta može! Nitko mu neće doći- U KONTROLU niti izdati zabranu gradnje bez dozvole-jer je domaćin……a odmah će predati zahtjev
za legalizaciju …………… BANDA !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

e-fina, e-porezna, e-mirovinsko, e-zdravstveno, e-regos, e-građanin… Koliko je samo milijuna javnog novca potrošeno za ove bizarne aplikacije čija realna vrijednost ne prelazi par bruto plaća prosječno priučenog programera. A sad bi eto trebali dobiti e-poslovanje na namještenom e-natječaju koje će valjda sve navedeno “zburljat” u jednu (n)e-funkcionalnu aplikaciju i koju će umjesto državnih i javnih “šlateruša” koje su za to plaćene, podacima puniti sami poduzetnici, odnosno njihovi administrativni odjeli ili knjigovodstveni servisi kao i do sada. Umjesto da “šalteruše” služe nama, mi služimo njima!
Do kada će se Hrvatski građani ponašati kao guske u “e-magli” i shvatiti da im i lijevi i desni populisti prodaju prazne e-priče koje kao takve još uvijek dobro zvuče i prolaze kod informatički nepismenih masa.
Naravno nisam protiv digitalizacije ali ima smisla digitalizirati samo planski izgrađene i procesno optimizirane sustave a ne “rusvaj” kakav vlada u našim državnim i javnim službama proceduralno uređen zakonima i podzakonskim aktima koji su svi međusobno u “kratkim spojevima”.

New Report

Close