Pri umirovljenju će se moći povući do 15% štednje

Naslovnica Forum Komentari članaka Pri umirovljenju će se moći povući do 15% štednje

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ulagat ce u golf terene?

even better than the real thing

Reforma ova reforma ona.. a nitko ne spominje kako to da naši mirovinski fondovi, s astronomskim primanjima ne mogu pametno uložiti te novce i samostalno namirivati potrebe svojih ulagatelja.

Nitko ne priča o propalim investicijama i milijardama koje su razdjeljene uokolo.. tu se krije j…ih 40 mlrd. kuna koje fale u mirovinskom sustavu

Nema govora o nacionalizaciji drugog stupa, a već je sačinjen od 75% ulaganja u hrvatske državne obveznice? A jačat će ga daljnjim ulaganjima u “strateške državne projekte”? Prisjetimo se dodašnjih “strateških projekata”: autoceste, HŽ, Uljanik, 3.maj, Petrokemija, sve redom spalionice novca od kojih se čovjek naježi. To je samo još jedan dokaz da HDZ/SDP ne odustaje od socijalizma i planske ekonomije, te da namjeravaju staviti svoju šapu i na zadnju kunu koja vam je još ostala.

Moj savjet – ulažite u kriptovalute, koliko god bile volatilne, ministar Pavić vam ih ne može preusmjeriti u svoje spalionice novca. Svi drugi oblici ulaganja/financijski instrumenti dostupni u Hrvatskoj su uništeni i opljačkani ili će to uskoro biti, pa tako i drugi stup.

New Report

Close