Sve teža situacija jedne od najdugovječnijih agencija: Zatražili stečaj, mnoga pitanja bez odgovora

Naslovnica Forum Komentari članaka Sve teža situacija jedne od najdugovječnijih agencija: Zatražili stečaj, mnoga pitanja bez odgovora

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Prijedlog autoru teksta da za domaću zadaću prođe sve priče gdje je Inspire bio uključen. Vrhunska ekipa…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ha mislim jako je cudno da se jedna tako “ugledna i uspješna ekipa” krivi bivši menadžment za prijevarne radnje nakon sto su temeljito istražili sto kupuju?!

Cini mi se ipak da decki ne znaju posao i da su se našli u situaciji koju ne znaju rijesiti… ili su pak procijenili kad su preuzeli dio Nexusa da je to nešto s čim im se ne da zafrkavati. Samo da nisu zamračili neku lovu i sad se kao vade da se radilo o sinkopi ili nekom sličnom blackout-u?!

Da, potencijalni novi kupac radi due diligence, a novinari ne pitanju njih jesu li oni radili due diligence prije kupnje tvrtke, kako je uopće moguće da računovodstvenu reviziju rade naknadno??! jesu li stvarno toliko neuki ili se samo prave? i to je bivši top-menadžer plive??!

Čini se da dečki iz famoznog Inspire pokrivaju Yusipovićeve dječake (Vojković i dr.) u dugigodišnjem muljarenju…. članak za neuke bakice!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Alternative FGS, Centar Banka, Varaždinska banka, Kompas… Još samo fali da Rent a car upropaste a kada pogledaš izvještaje čini se da ni to nije daleko. A kada se sve zbroji dobar dio izgorenog novca odnosi se na sredstva iz proračuna.

Kada im pročitaš CV-e na stranici očekivao bi da su se radi o top investment bankingu preko bare

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close