FOTO: Vrhunska kuća s bazenom pravi je primjer moderne arhitekture

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: Vrhunska kuća s bazenom pravi je primjer moderne arhitekture

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Boro, previše tražiš, za te pare mogu uzeti kuću u Malibu,

sjecanja na 2008. jos su ziva.. a u minkenu ide po toliko.. u cemu je problem?

even better than the real thing

400 000. i budi sretan da si se izvukao.. naravno ne od mene.. ja sam gospodin, volim nogostupe…

za tu lovu imao bi problema u Parizu prodati na vrhu bubble-a

even better than the real thing

Jovane… na Floridi možeš kupiti i kuću s bazenom za 120.000 $. Mislim na one standardne kuće “u nizu”. Sigurno ne možeš kupiti Versaceovu vilu. Hoću reći – postoji “kuća u Malibuu” i “kuća u Malibuu”. U nekretninama i 50 m, pa i 30 m razdaljine može imati drastičnu ulogu, činiti strašnu razliku u cijeni.
Ja sam kupio stan u Rijeci, dvoetažni, za (sa adaptacijom i uređenjem) oko 230.000 €, dakle, za te pare sam mogao kupiti dvije te standardne kuće s bazenom na Floridi.
Ali – što će meni kuća na Floridi??? meni je trebao stan, na “toj-i-toj” lokaciji, u Rijeci. Tako da će netko sigurno kupiti ovu kuću u Zagrebu, možda za +/- 10-15 % nižu cijenu, a ne čak i jeftiniju kuću u…. Miamiju.
A ovome, koji kaže da bi za te pare imao problema prodati u Parizu, nek pogleda ovaj, inače jako interesantan video, ali nek posebno obrati pažnju na 4 min i 18 sec. tog videa, da vidi koliko košta (toliko vlasnik dobija) kuća (vila) blizu canesa, na Azurnoj obali, u Francuskoj. Uz napomenu da ta tzv. Azurna obala, po ljepoti nije ni sjena našoj jadranskoj obali.

New Report

Close